'ΗΓΕΤΕΣ'' ... ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ .! ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Να ποιοι ήσαν και είναι οι αριστερόστροφοι τύραννοι, που κατακρεουργούν την ανθρωπότητα, για δεκαετίες ολόκληρες.! Να που οδήγησαν τους λαούς τους .! Να τα αποτελέσματα των (δημοκρατικών) μεθόδων διακυβέρνησής τους .! Και δυστυχώς, τόσοι και τόσοι άλλοι καταπιέζονται ακόμη κάτω από την μπότα κάποιων ''πατερούληδων'', με πρώτους τους Κινέζους ...!
Και όμως.! Τα ''παπαγαλάκιά'' τους παγκόσμια και ιδιαίτερα στην πατρίδα μας, μέχρι και .....
τώρα, κυριολεκτικά μας πρήζουνε με αναφορές σ' αυτούς τους αιμοδιψείς τυράννους όπως π.χ. ''ο ηγέτης της Λιβύης
Καντάφι'' ή ''ο πρόεδρος της Συρία Άσσαντ''.!
Και με αυτή την νοοτροπία, απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσουν, διότι αδίστακτα και απάνθρωπα τα ίδια έκαναν και μετά την κατάρρευση του σιδηρού παραπετάσματος και την πτώση της Κουμουνιστικής Σοβιετικής Ενώσεως .! Τότε, όλοι ελπίσαμε ότι, θα ανοίξουν τα μάτια ακόμη και των στρατευμένων και των πιο δογματικών, αλλά δυστυχώς, όλοι εν χορώ έσπευδαν να συγκαλύψουν ανατριχιαστικά κακουργήματα, να αποσιωπήσουν ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να διαψεύσουν τα ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ .! Και όχι μόνο ... αλλά στη συνέχεια, με θρασύτητα χιλίων πιθήκων προέβησαν και σε .... αντεπίθεση ..!
Πιο το αποτέλεσμα ; Μέχρι σήμερα, γι' αυτούς δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια !!! Αλήθεια είναι ό,τι συμφέρει το κόμμα και το όνειρο για την βίαιη αρπαγή της εξουσίας ...! Γι' αυτό τους βλέπετε και τους ακούτε, να βρίζουν και να ενοχοποιούν τους πάντες και τα πάντα, εκτός από τους ''ημετέρους''.! Όλοι είναι καταστροφείς, όλοι είναι φονιάδες των λαών και όλοι είναι τέρατα προς εξαφάνιση, εκτός απ' αυτούς που δημιούργησαν τα γκουλάγκς, τα στρατόπεδα της Σιβηρίας, τις πλατείες '' Τιεν – αν – Μεν '' και τα εκατοντάδες εκατομμύρια μαρτυρικών νεκρών, όπου επικράτησαν και πάνω σε όσους σκλάβωσαν μέχρι σήμερα !!!
Και αυτοί μεν δεν αλλάζουν .! Εμείς όμως, ας μην ξεχνάμε και ας σοβαρευτούμε, για να μη μας συμβούν τρις χειρότερα ''και έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης'' .




Γεώργιος Ντόνας
ΟικονομολόγοςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα