Ηλεκτρονικό βιβλίο "Τα Διπλωματικά Έγγραφα για την Τουρκία"

Πλήθος ερευνητών και αναλυτών προβλέπουν ότι η Τουρκία (στη διάρκεια του 21ου αιώνα) θα εξελιχθεί σε περιφερειακή δύναμη την γνώμη της οποίας οφείλουν να σεβαστούν οι πρωταγωνιστές του Ψυχρού Πολέμου. Ο Έλληνας πολίτης βρίσκεται ενώπιον της πρόκλησης της χρεωκοπίας και του Νεο-οθωμανισμού. Τι του επιφυλάσει το προσεχές μέλλον; Κινδυνεύουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από το "Στρατηγικό Βάθος" του Νταβούτογλου; Θα αναθεωρήσει η Τουρκία τη....
Συνθήκη της Λωζάνης;

"Τα Διπλωματικά Έγγραφα για την Τουρκία" http://ekdotika.blogspot.com

δίνουν απαντήσεις για το προφίλ και τις φιλοδοξίες της Τουρκίας που επιρρεάζουν άμεσα την ακεραιότητα της Ελλάδας.

Κυκλοφορεί από 1/3/2011

Αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στον εκδοτικό χώρο και παρουσιάζουμε στο αναγνωστικό κοινό το ηλεκτρονικό βιβλίο "Wikileaks - Τα Διπλωματικά Έγγραφα για την Τουρκία" σε μορφή CD-ROM. Το βιβλίο απευθύνεται στον Έλληνα της Ελλάδος, της Κύπρου και της Διασποράς. Παρουσιάζει για πρώτη φορά, με τρόπο κατανοητό, άγνωστες πτυχές της σύγχρονης Τουρκίας τις οποίες η Ελληνική βιβλιογραφία δεν έχει μέχρι σήμερα προσεγγίσει επαρκώς ή καθόλου.

Φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση μίας σαφούς και εμπεριστατωμένης απόψης για την γείτονα χώρα προκειμένου ο ανήσυχος (για τα Εθνικά θέματα) Έλληνας να απαλλαγεί επιτέλους τόσο από τους "γραφικούς επαγγελματίες πατριώτες" όσο και τους "σώφρονες ακαδημαϊκούς νεοραγιάδες" όλων των χρωμάτων και τάσεων.

Τα διπλωματικά έγγραφα που διέρρευσε η ιστοσελίδα Wikileaks αποτελούν μοναδική ευκαιρία για τις Κυβερνήσεις και τις Υπηρεσίες Πληροφοριών να εξάγουν συμπερασμάτα και να διαμορφώσουν πολιτικές. Το ίδιο ισχύει και για την ΕΥΠ και το Υπουργείο Εξωτερικών. Με τους υφισταμενους ρυθμους διαρροης εγγραφων απο την ιστοσελιδα Wikileaks θα χρειαστουν 10 ολοκληρα χρονια για να δημοσιευτουν τα 8 χιλ περιπου εγγραφα που αφορουν στην Τουρκια...

Το βιβλίο κατηγοριοποιεί τα εγγραφα σε 5 θεματικες ενοτητες. Η ανάλυση των ενοτήτων
βασίζεται σε πληθώρα πηγών και μελετών αναγνωρισμένων Κέντρων Στρατηγικών Σπουδών από την Τουρκία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και το Ισραήλ.

Στη κατηγορία Bonus παραθέτουμε για πρώτη φορά στο αναγνωστικό κοινό στατιστικά στοιχεία, πίνακες και αναφορές για τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, την Τουρκική Οικονομία και τις πολύκροτες υποθέσεις "Εργκενεκόν" και "Βαριοπούλα".

Ευελπιστούμε ότι, σε μία μίζερη εποχή όπου υπερεθνικοί οργανισμοί όπως το ΔΝΤ και η ΕΚΤ ασκούν de facto τη διακυβέρνηση της χώρας, το βιβλίο "Wikileaks - Τα Διπλωματικά Έγγραφα για την Τουρκία" θα εμπλουτίσει το δημόσιο διάλογο και την αυτοκριτική μας προκειμένου η πατρίδα μας να μην εισέλθει μοιρολατρικά στην Νεο-οθωμανική σφαίρα επιρροής της τρόικας Γκιουλέν - Νταβούτογλου - Γκιούλ.

http://diaspora-grecque.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα