Ηλίας Κασσιδιάρης

Γράφει ο Πελοποννήσιος

Το κρεσέντο κατά Κασσιδιάρη μονοπωλεί την προεκλογική περίοδο. Λες και το ζήτημα δεν είναι πόσος θα είναι ο μισθός μετά τις 17 Ιουνίου, αλλά τα “ζαντί” πολιτικά μας ήθη!

Αλλά ας μείνω και .....
εγώ στον Ηλία Κασσιδιάρη για μόνο δύο σχόλια.

Σχόλιο ένα. Θα σχολιάσει κανένας τι έλεγαν πριν το ενσταντανέ; Το σούργελο Δούρου, με στυλ ξεπουπουλιασμένης κότας, έλεγε τις γνωστές παρλαπιπιές των γελαντζί αριστερών οι
οποίοι κατάστρεψαν τη χώρα μας. Η επικοινωνιακή κυρία Κανέλη επιδείκνυε την αποστροφή της να συζητήσει με το συνομιλητή της, παρόλο που προφανώς πριν πάει στην εκπομπή ήξερε ότι θα ήταν και αυτός εκεί!

Σχόλιο δύο. Ο κ Παυλόπουλος. Ένα με το ντεκόρ! Ακριβώς όπως και η ΝΔ. Άραγε στη ΝΔ δεν αντιλαμβάνονται ότι θα εξαφανιστούν αν δεν έχουν να παραθέσουν άποψη για τα καυτά θέματα. Αλλά έχουν άποψη; Φοβάμαι ότι και αν ακόμα κάποιος από αυτούς έχει άποψη για την όποια καυτή πατάτα, δεν έχει τους όρχεις να την εκστομίσει! Δυστυχώς τους μάθαμε. Άχρωμοι και άοσμοι μια ζωή. Και ας βουλιάζει η χώρα. Και ας εξαφανίζεται το Γένος. Και ας υβρίζεται ο Ελληνισμός. Ας ακολουθήσουν λοιπόν τη μοίρα του ΛΑΟΣ. Ήδη για τη λαϊκή ελληνική ψυχή το εκλογικό δίπολο σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσή Αυγή!
http://peloponnesios.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα