Ιοί SV40, AIDS και καρκίνου σε εμβόλια

O επιστήμονας της εταιρίας παραγωγής εμβολίων Merck, Dr. Maurice Hilleman παραδέχεται την παρουσία των ιών SV40, AIDS και καρκίνου σε εμβόλια. Ένας από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στην ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων–ένας επιστήμονας της Merck–παραδέχεται ανοικτά σε ηχογραφημένη συνομιλία ότι Αμερικανοί έχουν εμβολιαστεί με....
εμβόλια που έχουν μολυνθεί με ιούς της λευχαιμίας και καρκίνου. Αντιδρώντας στα λόγια του, οι συνάδελφοί του (των οποίων τα λόγια έχουν επίσης καταγραφεί)
ξεσπούν σε γέλια και φαίνεται να θεωρούν το θέμα ότι είναι ξεκαρδιστικό.

Μετά, αναφέρουν ότι επειδή αυτά τα εμβόλια δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά στη Ρωσία, θα βοηθούσαν τις Ηνωμ. Πολιτείες να κερδίσει Ολυμπιακά μετάλλια γιατί οι Ρώσοι αθλητές θα ήταν «φορτωμένοι με όγκους.» (άρα γνώριζαν και εκείνοι ότι τα εμβόλια μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο σε ανθρώπους).
Δεν πρόκειται για κάποιο συνωμοσιολογικό σενάριο–αυτά είναι τα λόγια ενός κορυφαίου επιστήμονα της Merck που πιθανόν δεν είχε ιδέα ότι η καταγραφή των όσων ανέφερε θα ήταν διαθέσιμη ανοικτά στο διαδίκτυο (το οποίο δεν υπήρχε καν όταν έγινε η καταγραφή). Πιθανόν να πίστευε ότι αυτό θα έμενε μυστικό για πάντα. Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτό το γεγονός δεν έφθασε ποτέ στα ΜΜΕ, απάντησε «προφανώς, δεν τα αποκαλύπτεις αυτά, πρόκειται για ένα επιστημονικό θέμα μέσα στην επιστημονική κοινότητα».
Με λίγα λόγια, οι επιστήμονες που εργάζονται στη βιομηχανία των εμβολίων δεν βγάζουν το μάτι των συναδέλφων τους. Κρατούν όλα τα βρώμικα μυστικά τους μόνο για τον κύκλο τους και δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια σχετικά με την μόλυνση των εμβολίων τους.
Μπορείτε να ακούσετε την συνομιλία εδώ
Διαβάστε την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία με τον Dr. Maurice Hilleman
(Τις ευχαριστίες μας στον Dr. Len Horowitz που βρήκε αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο και το μοιράστηκε με το κοινό)
Ακούστε τώρα τη φωνή του κορυφαίου στον κόσμο για τα εμβόλια Dr Maurice Hilleman, Διευθυντή της Φαρμακευτικής Εταιρίας Merck στον τομέα των εμβολίων να μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τις μαϊμούδες (πειραματόζωα) που έφθαναν από το εξωτερικό. Εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο την πηγή του AIDS, αλλά αυτό που θα ακούσετε δεν συμπεριλήφθηκε σε καμία δημόσια δήλωση.
Dr Maurice Hilleman: … και πιστεύω ότι τα εμβόλια πρέπει να θεωρηθούν το θεμέλιο των προσοδοφόρων αγορών στον τομέα της τεχνολογίας για τον εικοστό αιώνα.
Αφηγητής: Πενήντα χρόνια πριν, όταν ο Maurice Hilleman ήταν μαθητής γυμνασίου στο Miles City της Montana, είχε την ελπίδα ότι θα είχε τα προσόντα για μία θέση εκπαιδευόμενου διευθυντή στο τοπικό πολυκατάστημα. Αντί όμως για αυτό, προχώρησε σε ένα περισσότερο προοδευτικό δρόμο πάνω στην έρευνα και ανάπτυξη των εμβολίων περισσότερο από τον καθένα στην ιστορία της Αμερικάνικης ιατρικής. Ανάμεσα στις ανακαλύψεις που έκανε στη Merck ήταν τα εμβόλια για για την παρωτίτιδα, ερυθρά και ιλαρά…..

Dr Edward Shorter: Πες μου πώς ανακάλυψες τον ιό SV40 και το εμβόλιο για την πολυομυελ
Keywords
Τυχαία Θέματα