ΗΠΑ: Σημαντική κίνηση στα καταστήματα αγοράς χρυσού

Με την τιμή του χρυσού να ξεπερνάει τα 1877 δολάρια η ουγγιά, πολλοί Νεοϋορκέζοι σκέφτηκαν ότι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για μία κερδοφόρα επένδυση. Έτσι, συρρέουν στα ειδικά καταστήματα αγοράς χρυσού στην Ντάιμοντ Ντίστρικτ για να....
πουλήσουν τα χρυσά κοσμήματά τους.

Βέβαια, οι λόγοι που στρέφουν τον κόσμο σε αυτά τα καταστήματα δεν είναι μόνο η χαρά του κέρδους, αλλά και οι υποχρεώσεις που... τρέχουν. «Περισσότερο ακούω από πολλούς ανθρώπους ότι έχουν να πληρώσουν υποθήκες ή νοίκι. Επειδή δεν θέλουν να χάσουν την περιουσία τους, πολλοί είναι αυτοί που χάνουν τα υπάρχοντά
τους και πουλάνε όλο τον χρυσό που κρατούσαν τόσα χρόνια για να πληρώσουν την υποθήκη. Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ιστορία που ακούω», τονίζει ο έμπορος χρυσού, Ντιμίτρι Νεζίνσκι.

Ο κ. Νεζίνσκι σημειώνει ότι η κίνηση στο κατάστημά του έχει αυξηθεί κατά 40% τις τελευταίες ημέρες και ότι σε καθημερινή βάση αγοράζει χρυσά κοσμήματα αξίας 100.000 δολαρίων.

Οι έμποροι αγοράζουν τον χρυσό στο 99% της σημερινής αξίας του, καθώς θεωρούν ότι ακόμη και αν το κέρδος τους είναι μόλις 1%, αυτές οι αγοραπωλησίες είναι πολύ καλή επένδυση, επειδή το πιο πιθανό είναι ότι η τιμή της ουγγιάς θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

http://news.pathfinder.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα