Ισραήλ και Ελλάδα όμηροι του Ιράν. Ο Ομπάμα και η ΙΑΕΑ τη βιόλα τους...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Τον Νετανιάχου πέραν των ατυχών φωτογραφιών που εβγαλε στο Αιγαίο με τον απόστρατο πανίβλακα και υπο επιτήρηση πολιτικό, θρασύτατο ψεύτη και υπάλληλο των αγορών με το μαύρο μασαζοκολάν δεν τον κόβω για μαλάκα. Αλλά ειναι αργός. Πως να το κανουμε. Ειναι αργός. Το ΚΙΣ ασχολειται με τους δυο ηλίθιους που πηγαν στον Κομανέτσι (ο λαος τους έχει ήδη χεσμένους και θα το δούν στις εκλογες) και δεν εχει την ευαισθησία να ενδιαφερθεί για τους συμπατριώτες
του. Αυτό ειναι απαράδεκτο. Οταν δίνουν μαθήματα να τά....
δέχονται κιόλας ιδιαίτερα όταν αφορούν χιλιάδες ζωές...

Το Ιραν συγκεντρωνει συνεχεια απεμπλουτισμένο ουράνιο από τις επιλογές που κανει (ορυχεία, εμπλουτισμό), το οποίο κανείς δεν εχει ενδιαφερθεί μεχρι τωρα να δεί που ειναι η ΙΑΕΑ, που με όσα λέει συσκοτίζει την αλήθεια και ο Πρόεδρος της Αμερικής Ομπαμα συνεχιζει να μιλαει με το Νετανιάχου για πολιτική λύση και χάιδεμα του Ιράν. Αυτά ειναι μπουρδες. Αυτές οι βλακείες πρέπει να τελιώσουν.

Η σκόνη απεμπλουτισμένου ουρανίου απο τους πυραύλους που θα πέσουν στο Ισραήλ, το οποίο εχει καταντησει όμηρος του Ιραν και δεν μπορει ουτε να χαμογελάσει... θα χτυπήσει και τους Ελληνες. Θα αλλάξει η γεωγραφία της Μεσογείου σε μια τέτοια περίπτωση. Να σκεφτούν οι ηλιθιοι, οι χοντροκολαράδες της φασολαδας ποσοι πόλεμοι εφεραν τον κοσμο εδω που ειναι. Πρόληψη. Ποια πρόληψη;

Ειδατε τη σκόνη που ηρθε απο τη Φουκουσίμα στην ευρώπη. Καλα στην Ελλαδα κοιμοσαστε. Τι να μετρησετε. Πρωτα τα μετράνε οι άλλοι και μετα σας το λενε.

Η Ελλάδα εχει και την Τουρκια, η οποια επειδη ξερει να στοχεύει φτιειάχνει πυραύλους. Οι μαλακες οι Αμερικανοι με το συνεχή εξοπλισμό της εχουν κατορθώσει να γονατήσουν την Ελλάδα οικονομικα και να μας εχουν ομήρους. Επειδη η εξυπναδα τους τσακιζει κοκαλα και επειδη η βλακεία τους σε όλα τα επίπεδα ειναι ανίκητη μας εχουν κανει ομήρους.

Ερχομαι στο επόμενο θεμα. Αν σκασουν dirty bombs στην Αθηνα κατα λάθος, το ξανθον γένος του Πούτιν θα μας προστατεύσει; Εχουν ληφθεί μετρα προληπτικά μιας τέτοιας εξέλιξης από τις βοιδαρες της Αθηνας, τους παρλαπίπες; Ti φαρμακα θα δοθούν στο λαο; Στο Ισραηλ εχουν λαβει τα μετρα τους; Αρχ... Στα σπηλαια θα τους τρεχουν και εμας στο μετρό...

Oταν οι ηλιθιοι πολιτικοι πανε στο Ισραήλ να τους κρεμάνε κουδουνια όχι σημαιες. Η αληθεια και το σωστο εχει σημασια.

Ο Ομπαμα αντι να χαιδευει το Ιραν με Ινδικα φαγητα καλυτερα ειναι να προωθησει μια νεα συνθηκη συμβατκών όπλων στον ΟΗΕ.
Τα κουδουνια μου Προεδρε.

ΥΓ. Γιατι αναφερομαι στο Ισραηλ. Μα γιατι εχουν ευαισθησιες. Αυτοι εδω, τα μπουμπούκια ειναι για φιακα, γελακια, και σουλατσο. Κοπρόσκυλα. Καλη η Διαμαντοπούλου με το ασκερι που πηγε στο Ισραήλ. Ζωα όλοι σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα