Ιθάκη, η...οδύσσεια?

ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥ !!!
Πληροφορηθήκαμε ότι ήρθε στην Ιθάκη η παιδίατρος που έχει διοριστεί στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης κ. Αικατερίνη Χύτη-Γιαννοπούλου. Η κ. Γιαννοπούλου όμως δεν μπορεί να εξασκήσει το επάγγελμα της ΚΥ Ιθάκης μιας και ακόμη...
δεν έχει υπογραφεί και δεν έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ σε ότι έχει σχέση με την πληρωμή της. Μαζί της ήρθε και ο σύζυγος της παιδοχειρουργός κ. Μιχάλης Γιαννόπουλος ο οποίος θα εργάζεται και θα δέχεται
ασθενείς στο Διαγνωστικό Κέντρο Ιθάκης, ως ιδιώτης. Σήμερα ο Δήμος Ιθάκης ανάρτησε στον διαδικτυακό τόπο την παρακάτω ανακοίνωση.

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ιθάκη η παιδίατρος Αικατερίνη Χύτη – Γιαννοπούλου και ο σύζυγος της παιδοχειρουργός Μιχάλης Γιαννόπουλος. Η παιδίατρος, κ. Χύτη - Γιαννοπούλου θα εργάζεται και θα δέχεται ασθενείς στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης. Ο παιδοχειρουργός κ. Γιαννόπουλος θα δέχεται ασθενείς στο Διαγνωστικό Κέντρο Ιθάκης, το οποίο προετοιμάζεται για αυτό τον σκοπό. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Κ. ΧΥΤΗ – ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ : 6948625626, Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: 6950849226 ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ»

Αλήθεια προς τι η βιαστική ανακοίνωση του Δήμου Ιθάκης για τα παραπάνω και μάλιστα από τη μια ανακριβής και από την άλλη καθαρά διαφημιστική σε ότι αφορά τη ενασχόληση του κ. Γιαννόπουλου, εκτός εάν το site του Δήμου δέχεται διαφημίσεις κατά περίπτωση μα δεν ντρεπόμαστε, επιτέλους θα υπάρξει κάποια σοβαρότητα σε αυτό το Δήμο από το Δήμαρχο τους Δημοτικούς Συμβούλους, μέχρι και τους συμβουλάτορες του.!!!

www.ithacanews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
μιχαλης γιαννοπουλος παιδιατροσ κρητη, χυτη αικατερινη
Τυχαία Θέματα