Κ. Παπούλιας: Πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι

«Δεν μένουν περιθώρια ανάπαυσης στις δάφνες οι οποίες μαραίνονται γρήγορα» είπε ο Κάρολος Παπούλιας στον Γιώργο Παπανδρέου κατά τη συζήτηση που είχαν μπροστά στις κάμερες.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι είναι ιστορική στιγμή και....
πρόσθεσε [η Ευρώπη ξύπνησε».

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Πολύ σωστά, βοηθήσαμε λίγο και την ξυπνήσαμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη δικαίωση των θυσιών του ελληνικού λαού. Έχουμε ένα χρέος
διαχειρίσιμο. Παραμένουμε συνεπείς. Και αυτό αξιολογείται θετικά. Είναι ώρα να συνεχίσουμε τις αλλαγές που διψάει ο λαός».


Ο κ. Παπούλιας είπε ότι «ήταν πολύ σκληρός αγώνας. Μέρες αγωνίας. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη».


Ολόκληρος ο διάλογος του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας:

Πρόεδρος: Κύριε Πρωθυπουργέ, ιστορική στιγμή. Η Ευρώπη ξύπνησε.

Πρωθυπουργός: Πολύ σωστά. Βοηθήσαμε λίγο και την ξυπνήσαμε…Κύριε Πρόεδρε, όπως είπατε, είναι πολύ σημαντική μέρα. Αποφάσεις ιστορικής σημασίας από την Ευρώπη. Μπορεί να πει κανείς ότι μετά από ενάμιση χρόνο πολύ σκληρής δουλειάς και θυσιών του ελληνικού λαού υπάρχει πολύ μεγάλη δικαίωση.

Έχουμε ένα χρέος πια που, παρά τις δυσκολίες, είναι διαχειρίσιμο, ένα πλαίσιο ασφάλειας για την Ελλάδα. Παραμένουμε συνεπείς και αυτό νομίζω ότι αξιολογήθηκε πολύ θετικά, για τη δικιά μας βούληση να αλλάξουμε τη χώρα. Και τώρα πια είναι η ώρα να συνεχίσουμε αυτές τις μεγάλες αλλαγές, που διψάει ο ελληνικός λαός και που ανοίγουν προοπτικές ουσιαστικές και για τη νέα γενιά.

Πρόεδρος: Κύριε Πρωθυπουργέ, ήταν ομολογουμένως πολύ σκληρός αγώνας, ήταν μέρες αγωνίας, πρέπει να πει κανένας. Αλλά έφτασε η στιγμή πλέον που τώρα αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει. Και νομίζω ότι όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη σ’αυτή την προσπάθεια της ανάπτυξης για την ανακούφιση του ελληνικού λαού. Δεν μένουν περιθώρια πλέον. Και ούτε ανάπαυση στις δάφνες, οι οποίες μαραίνονται γρήγορα…

Πρωθυπουργός: Ακριβώς. Γι’αυτό είπαμε και εμείς: πάμε σε δουλειά από εδώ και πέρα όλοι μας.
real.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα