Και ο πρώην πρόεδρος της "Δημοκρατί​ας" Στεφανόπου​λος ...εναντίο​ν της Δημοκρατία​ς.

Τα τελευταία 2 χρόνια ζούμε και ακούμε απίστευτα πράγματα, ένα από τα φοβερά που έχουμε ακούσει είναι η τελευταία συνέντευξη του πρώην προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου.
Λέει πως ο λαός... είναι ανίκανος να αποφασίσει για το μέλλον του μέσο των εκλογών και δικαίωμα στις τύχες του έχουν μόνο ο Λουκάς Παπαδήμος και οι παρατρεχάμενοι οσφιοκάμτες που με ψέματα και υπόγειες συμφωνίες κατέλαβαν την εξουσία της Ελλάδας
μας.

Όταν διάβασα την συνέντευξη δεν πίστευα σε ..........
αυτά που έβλεπα...από έναν άνθρωπο που υποτίθεται πως υπερασπίζεται την Δημοκρατία στην χώρα που την γέννησε.
Ο ορισμός της Δημοκρατίας,
"Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών".

Ο Στεφανόπουλος είπε λοιπόν τα παρακάτω,

"Οι δεινές περιστάσεις υπό τις οποίες διαβιούμε, με οδηγούν στην πεποίθηση ότι δεν χρειαζόμαστε εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες και γνώση που θα εργασθεί για να βγάλει την χώρα έξω από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει. Μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό που διαθέτει αυτά τα προσόντα, με κύρος και γνωριμίες στο εξωτερικό αλλά και ακέραιο το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς.

Και τον έχομε. Εννοώ τον κ. Παπαδήμο. Συνεπώς τα κόμματα οφείλουν να παύσουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές, κατά τον οποίον ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας ώστε να μη μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την Ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις.

Βεβαίως ο κ. Παπαδήμος θα χρειασθεί να του αναγνωρισθούν τα αυτονόητα δικαιώματα κάθε προέδρου κυβερνήσεως και θα καταστεί ελεγκτής της συμπεριφοράς και αποτελεσματικότητος κάθε υπουργού".
Οι μαύρες μέρες που ζούμε έχουν και ένα μεγάλο καλό, "ξεχωρίζουν οι Δημοκράτες από τους μη Δημοκράτες"

VOLCANO Κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα