ΚΑΙ ΟΜΩΣ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ !

Γράφει ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ

ΚΑΙ Από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, το κλίμα στην χώρα, ξαφνικά άλλαξε.........(λίγο όμως, για να μην χαίρομαι και πολύ).
Μέχρι και την προηγούμενη ημέρα, οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, μικροί και μεγάλοι, είχαν πρώτα θέματά τους τα νέα μέτρα, την φορολογία, το χαράτσι της ΔΕΗ,
τον κίνδυνο της χρεοκοπίας, τις επιπτώσεις της χρεοκοπίας, την μείωση των μισθών και των συντάξεων, τον φόβο, την καταστροφή και.....
οτιδήποτε κατατρομοκρατεί την ελληνική κοινωνία. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑΞΕ !

Σταμάτησαν οι πολλές ειδήσεις για απολύσεις, ανεργία, φόρους.
Διάβασα μόνο ειδήσεις για ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ που τώρα σχεδιάζει η Ευρώπη για την Ελλάδα, για την ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, .......για ελπίδα......., ο Τόμσεν φεύγει.....(τα μέτρα του μένουν....... - και άρα φεύγει γιατί επέτυχε την αποστολή του......-) , άρχισαν να μιλάνε για το κούρεμα των χρεών των νοικοκυριών......(πιστεύει κανένας ότι οι τράπεζες θα χαρίσουν χρέη στους πολίτες ;......δηλαδή καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια;....... ) και πολλά άλλα θετικά !!!!!

Ο Βενιζέλος άρχισε να μιλά για το PSI και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ που θα έχει η χώρα....και την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ (....ενδιαφέρεται κανένας για αυτό πέραν από τον ίδιο και μερικούς άλλους..;).

Βέβαια δεν είπε κουβέντα ότι τελικά, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ και οι ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ξένοι, θα είναι οι μόνοι, που θα χάσουν μέσω του PSI μεγάλο μέρος από την αξία των ομολόγων που έχουν στην κατοχή τους με αποτέλεσμα ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ! Λεπτομέρειες. Η πραγματική απομείωση του χρέους είναι γύρω στα 60 δις ευρώ, αφού η χώρα δανείζεται άλλα 130 δις ευρώ.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναρωτήθηκε γιατί πηγαινοερχόταν συνεχώς ο εκπρόσωπος των διεθνών τραπεζιτών, Νταλάρα ; (καμία σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή)

Ήθελε να διασφαλίσει ότι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΖΗΜΙΕΣ από την απομείωση του χρέους.

ΕΙΔΙΚΑ οι ελληνικές τράπεζες, μόλις ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, θα λάβουν νέες επιχορηγήσεις για την ανακεφαλαιοποίησή τους.

ΑΛΛΩΣΤΕ, το νέο ΠΑΚΕΤΟ (πακέτο για εμάς, γιατί για αυτούς είναι θείο δώρο) θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την πληρωμή των ομολόγων που λήγουν και την ενίσχυση των τραπεζών.

ΚΑΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύουμε ότι η χώρα θα βγει από το .......

Πως θα γίνει αυτό, όταν μετά τον εκβιασμό ψήφισης από την Βουλή του νέου μνημονίου, ως προϋπόθεση για να προχωρήσει το PSI και η νέα χρηματοδότηση, από την επόμενη κιόλας ημέρα, δηλαδή από της 13 Φεβρουαρίου 2012, άρχισαν οι νέες ανακοινώσεις του τύπου ότι και άλλα όμοια, απολύτως στην ίδια γραμμή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ακολουθείται επί δύο χρόνια τώρα. Του εκβιασμού.

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

Να πω ότι δεν το πιστεύω ότι θα γίνουν άμεσα ; Ναι ! Αυτό πιστεύω ! Και εύχομαι να διαψευσθώ.

Δεν βλέπω γιατί να θέλει ο Πα
Keywords
Τυχαία Θέματα