Κακή η Εθνική, γλίτωσε την ήττα στο Σαράγεβο

Αήττητη με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, εδώ και 12 αγώνες, παραμένει η Εθνική. Η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη, χωρίς γκολ, με τη Βοσνία στο Σαράγεβο, όμως προβλημάτισε με την απόδοσή της ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Ισραήλ στις αρχές Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Euro 2012. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα μπει το γκολ,
αφού δεν υπάρχει επιθετικός που να...
μπορεί να παίξει την κόντρα με τον Σαλπιγγίδη τραυματία και τον Αθανασιάδη να μην έχει κληθεί στο κρισιμότερο τεστ σαν να μην υπολογίζεται, τουλάχιστον για βασικός.



Οι Βόσνιοι ήταν σαφώς ανώτεροι, έλεγξαν το ρυθμό, έπαιξαν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και έκλεισαν την Ελλάδα στην περιοχή της. Ο μόνος λόγος που η Εθνική δεν ηττήθηκε είναι η σωστή αμυντική οργάνωση και ο καταπληκτικός Μιχάλης Σηφάκης, μακράν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου.

Ακόμα και έτσι η Ελλάδα λίγο έλειψε να κλέψει το ματς. Ο Σαμαράς έχασε δύο καλές ευκαιρίες μετά από μπαλιές του Νίνη και του Κατσουράνη στο 28ο και το 63ο λεπτό αντίστοιχα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τοροσίδης έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, από σέντρα του Φωτάκη.

Ντεμπούτο με την Εθνική έκαναν περνώντας στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Ζαραδούκας του Ολυμπιακού Βόλου και ο Θάνος Πέτσος της Καϊζερσλάουτερν. Αντίθετα, στον πάγκο έμεινε ο τρίτος πρωτάρης της παρέας, ο Ανδρέας Τάτος του Ατρόμητου.

ΒΟΣΝΙΑ: Χάσαγκιτς (46' Σέχιτς), Μούιτζα, Μράβατς, Σπάχιτς, Πάντζα (36' Στίλιτς), Λούλιτς, Σαλίχοβιτς (61' Μπέσιτς), Ζαχίροβιτς, Μεντούνιανιν (61' Μουσλίμοβιτς), Ζετς, Τζέκο.

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Τοροσίδης, , Σπυρόπουλος (58' Ζαραδούκας), Κυρ. Παπαδόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Πλιάτσικας (46' Φωτάκης), Νίνης (73' Κονέ), Κατσουράνης (82' Πέτσος), Καραγκούνης, Φετφατζίδης (46' Λυμπερόπουλος), Σαμαράς (86' Μάκος).

http://www.enet.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα