Καλά Χριστούγεννα στη κυβέρνηση και σε όσους τη στηρίζουν

Φτάνει πλέον με τα κάλαντα στη πόρτα των ανακτόρων σας κύριοι πολιτικοί και κυβερνώντες…
Πρωθυπουργέ , εντεταλμένε των κλεπταποδόχων της πατρίδας των Ελλήνων και εσείς οι υπόλοιποι που δεν γουστάρω ούτε τα ονόματά σας να πω άλλοι έκφυλοι κυβερνολάγνοι , άλλοι πουλημένοι πράκτορες και άλλοι λαϊκιστές και αστείοι γελωτοποιοί της «πολιτικής», αριβίστες και αμοραλιστές…..Για εσάς λοιπόν που θα.....
γιορτάζετε την παραμονή των Χριστουγέννων στα ξέκωλα τσιφτετέλια της σύγχρονης λαϊκο-καπιταλιστικής κουλτούρας σας που με τόσο κόπο χτίσατε τα τελευταία 35 χρόνια χωρίς να σας καίγεται καρφί για
το τι ακριβώς σημαίνει Χριστούγεννα ..να ξέρετε ότι κάποιοι εκεί έξω στους δρόμους σας περιμένουν….Ακόμα και ανήμερα τα Χριστούγεννα στα ζεστά παλάτια απόρροια της πολιτικής αναλγησίας σας και του παράνομου πλουτισμού σας , όταν άλλοι θα πίνετε και θα τρώτε ασύστολα χωρίς ίχνος τύψης για τα δεινά των Ελλήνων μη ξεχνάτε. Κάποιοι εκεί έξω σας περιμένουν…Μη φοβάστε μπουμπούκοι και μπουμπούκια της πολιτικής , δεν είναι αναρχικοί κουκοπυλοφόροι. Αυτοί δεν έχουν ούτε κουκούλα για να προστατέψουν το παγωμένο κεφάλι τους. Είναι οι νεοάστεγοι. Αυτοί που εσείς και οι επιλογές σας (βλακώδεις ή διατεταγμένες) τους οδήγησαν από το πλαστό όνειρο της καπιταλιστικής και επίπλαστης ευημερίας του 80 και του 90 στη σκληρή πραγματικότητα του εφιάλτη που φτιάξατε εσείς και οι κομματικοί σας αυλικοί.
Ε λοιπόν φέτος να πάτε να Κάνετε Χριστούγεννα πλάι τους. Εκεί έξω στην παγωμένη και βρώμικη νύχτα που τους πετάξατε για να πεθάνουν. ΓΟΜΑΡΙΑ !!!
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Άνεργοι από τη μια μέρα στην άλλη έγιναν άστεγοι και έρμαια των δρόμων. Εσείς όπως τα φτιάξατε δεν θα νοιώσετε ποτέ το τρόμο της ανεργίας και το φόβο του ανύπαρκτου «αύριο».
Εκεί λοιπόν να πάτε στο δρόμο. Όχι για να συμπαρασταθείτε αλλά μήπως και σωθείτε……ο δρόμος και τα αστέρια της νύχτας ίσως κρύβουν τη σωτηρία σας….Ο δρόμος σας περιμένει ούτως ή άλλως.

http://xnewscom.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα