ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ;; ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ;;;

Καλά τόσο καιρό το πρόβλημα της κρίσης, ήταν το πρόσωπο του κυρίου Παπανδρέου ;;;

Γιατί τόση κουβέντα και μίσος εάν παραιτηθεί ή όχι ;;;

Γιατί τόσο βρισίδι, «δεν φεύγει ο μ…..;» ;;;;

Το πρόβλημα των Ελλήνων, ήταν δηλαδή ο...
πρωθυπουργός της χώρας ;;;

Και τώρα που δηλώνει ότι δεν θα ηγείται στην επόμενη κυβέρνηση, ανακουφίζονται οι Έλληνες ;;;

Τι γίνεται ρε παιδιά ;;; Μήπως στρουθοκαμηλιζόμαστε και δεν θέλουμε να δούμε ποιο και πού είναι το πραγματικό
μας πρόβλημα ;

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι, ότι αφήνουμε τον κύριο Σαμαρά με τη ΝΔ , που συνέβαλαν μέχρι πριν 2 χρόνια καθοριστικά στην πτώχευση μας, να έρχεται τώρα και να παίζει ρυθμιστικό ρόλο με τσαμπουκά, στη επιλογή του πρωθυπουργού της χώρας. Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε όλους αυτούς τους πολιτικούς να βγαίνουν επάνω και να παίζουν τέτοιο θέατρο ρε παιδιά ;;;;;

Δεν έχετε καταλάβει ότι μεθοδεύουν απλά την αλλαγή σκηνικού, καθώς έχουν ξεσκιστεί 3 χρόνια ο ένας και 3 χρόνια ο άλλος, να μας δουλεύουν στην πολιτική σκηνή !!!!! Θα πάμε τον Φεβρουάριο με ένα άλλο πνεύμα και τέτοια ψυχολογία που επειδή θα έχουμε ξεχάσει τι έγινε με το ΠΑΣΟΚ, θα βρεθούμε σε ένα τέτοιο δίλλημα, που τελικά θα ψηφίζουμε από αδιέξοδο τον κύριο Σαμαρά, που θα πειραματιστεί στις πλάτες μας, όπως έκανε και με την ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΝΟΙΞΗ.

Κατά τα άλλα το πρόβλημα της Ελλάδος ήταν μόνο ο κ. Παπανδρέου !!! Μήπως τελικά αυτός απλά ήταν ένα θύμα στην όλη συμπαιγνία που μας παίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο ????

Ήθελα να δω ποιος από όλους αυτούς που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια ή που θέλουν να μπουν στην εξουσία, θα είχαν τα κότσια να αντέξουν 2 τέτοια χρόνια με τόσες μεταρρυθμίσεις, τόσα πολλά κοινωνικά προβλήματα, τόση βρισιά ????? ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!

Εκτός από νέους πολιτικούς και ειδικά τεχνοκράτες, που εάν έμπαιναν κατευθείαν από την ελεύθερη αγορά εργασίας, ψημένοι στο πολιτικό στίβο, θα μπορούσαν να προσφέρουν ίσως πιο πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις, τουλάχιστον σε επίπεδο κοινωνικής διοίκησης που είναι και το σημείο κλειδί, καθώς ο Έλληνας κοιτάζει μέχρι πρόσφατα την πάρτη του και δεν ανέχεται να τον ξεβολεύεις.

Έχουμε θέμα ρε παιδιά σαν νοοτροπία. Υποκρινόμαστε και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν αντέχουμε την αλήθεια, δεν θέλουμε να δυσκολευτούμε καθόλου, ακόμα και εάν φέρουμε ευθύνη. Για όλα φταίει πάντα ο άλλος. Ποτέ εμείς !!! Αλλά το χειρότερο ποτέ δεν αγαπήσαμε αυτή την χώρα, αλλά πάντα κατηγορούσαμε κάτι άυλο, κάτι αόρατο, λες και εμείς δεν ζούσαμε σε αυτή την χώρα.

«Ά ρε Ελλάδα, σου λέει ο άλλος, Έλληνες παιδί μου λέει τι περιμένεις….» και το λέει με τέτοια απαξίωση, βγάζοντας από πάνω του τις τύψεις και ενοχές……!!!

Για δείτε το παρελθόν των άλλων χωρών, ακόμα και στην περίπτωση δύσκολων χρόνων τους και κατάρρευσης, προσέφεραν στη χώρα τους με την εργασία τους, αρκεί να έβλεπαν την ανόρθωση και πάλι της πατρίδας τους……. Εμείς τι κάνουμε ;;;
Keywords
Τυχαία Θέματα