Κάνε μας τη χάρη … κυρία Νταλάρα

Με προκλητικό ύφος η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, μας λέει ότι «ο κόσμος περνάει δύσκολα χωρίς να έχει ευθύνη», αλλά κατά την ίδια «η πολιτική που ακολουθείται είναι η μοναδική διέξοδος από τη σημερινή κρίση». Για να μην την αδικούμε όμως λογικό ακούγεται να τα λέει αυτά που λέει η πάμπλουτη κυρία Νταλάρα.
Τι σχέση έχει η κυρία υφυπουργός με τον κόσμο και τις....
αγωνίες του; Ας είναι καλά ο πρωθυπουργός – μετά από πρόταση του ξαδέρφου της Γιάννη Ραγκούση όπως λέγεται – που την διόρισε υφυπουργό.

Σε συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής, για τις διαφωνίες υπουργών και βουλευτών για την βαρβαρότητα των μέτρων και για την αποτυχημένη πολιτική απαντά μ΄ ένα τσιτάτο: «τα παλιά εισιτήρια δεν περνούν στα νέα λεωφορεία. Ή έχουμε τα κότσια να τα λέμε μπροστά στον πρωθυπουργό και στα όργανα ,με την ελπίδα να αλλάξει κάτι που πιστεύουμε πως είναι σωστό, και στη συνέχεια στους πολίτες και στον Τύπο, ή καλύτερα να σιωπούμε».

Για να δούμε τώρα που θα διαβάσει τη συνέντευξη του Βενιζέλου που επέλεξε τον Τύπο για να αποδομήσει τον πρωθυπουργό και τον… τσάρο του, όταν τον δει θα του πει να…σιωπήσει;

http://www.kentrinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα