ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ​ΗΣ: ΤΟ ΚΚΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ... ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής» έδωσε χθες ο μνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης, ο οποίος –μεταξύ άλλων- δήλωσε ότι θα μας… σώσει από το ΚΚΕ, που θέλει να κάνει… φασισμό στην Ελλάδα. Ιδού τι είπε ο αθεόφοβος:

“ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τελευταία επικρίνετε έντονα.......
την Αριστερά.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Πιστεύω ότι θέλουν έναν “τρίτο γύρο”».

Πώς τον προσδιορίζετε;

«Κατ’
αρχάς, σας παραπέμπω στα αρχεία του ΚΚΕ για να δείτε το πρόγραμμά του. Μιλάει για κυβερνήσεις “χωρίς τη λειτουργία του Κοινοβουλίου”. Εγώ ξέρω ότι αυτό είναι φασισμός. Πιστεύω ότι θέλουν να γίνει μια αναμπουμπούλα προκειμένου να βγουν κερδισμένοι».

Εδώ τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν:

1ον) Έχει ζαλιστεί από την κάθετη πτώση των ποσοστών του τηλεκόμματός του και δεν ξέρει τι λέει.

2ον) Παρότι φαινομενικά επιτίθεται στην αριστερά και στο ΚΚΕ, τηρεί τους… νόμους της «πολιτικής ορθότητας», που θέλει το ΚΚΕ… δημοκρατικό κόμμα, που όμως έχει… ξεστρατίσει και θέλει να εφαρμόσει τον… φασισμό στην Ελλάδα.

3ον) Επειδή ο άνθρωπος γενικώς στερείται και πολιτικής αλλά και γενικότερης παιδείας, μπορεί και να μην γνωρίζει ότι στα κομμουνιστικά κράτη δεν λειτουργούν κόμματα (εκτός του Κ.Κ.), κοινοβούλια και τα ρέστα. Οπότε, «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι»…

(ΥΓ): Σε λίγο καιρό, όταν θα είναι εκτός κυβέρνησης και εκτός βουλής, θα έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του, ώστε να… μελετήσει και να καλύψει τα (τεράστια) κενά που έχει. Καλή μελέτη…

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα