ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κύριε Ανακριτά Θεσπρωτίας αν νομίζετε ότι για ένα τσιγάρο χασίς μπορείτε να καταστρέψετε ολόκληρη οικογένεια είστε λάθος!!!

Γεννήθηκα στην πόλη της Ηγουμενίτσας και σε μικρή ηλικία έφυγα στην Αθήνα. Εδώ και 8 χρόνια επέστρεψα στην πόλη μου όπου και ζω έως τώρα. Ποτέ στην ζωή μου δεν είχα σχέση με δικαστήρια αλλά δυστυχώς η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Έτσι λοιπόν άτομο της οικογένειάς μου υπέπεσε σε παρανομία και υποχρεωτικά δυστυχώς είδα την όψη της δικαιοσύνης και....
των δικαστικών λειτουργών της στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
ΑΙΣΧΟΣ – ΣΑΠΙΛΑ και άνθρωποι λειτουργοί με ψυχολογικά προβλήματα . Ο Ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή ενός ατόμου για γελοία υπόθεση χωρίς να αναρωτηθεί την ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στην ψυχή ενός νεαρού παιδιού και την οικογένειά του. Αυτός ο «θρήσκος» άνθρωπος όπως μάθαμε, που μόνο σχέση με τον Χριστιανισμό δεν έχει, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι: «για το καλό σου παιδί μου αποφάσισα την προφυλάκισή σου». Μάθαμε ότι τσακώνεται με συναδέλφους του γιατί δεν συμφωνούν να προφυλακίζουν κόσμο και δίνουν αρνητικές εισηγήσεις για προφυλάκιση τους και αυτός ωρύεται και τους απειλεί.
Κύριε Ανακριτά αν νομίζετε ότι για ένα τσιγάρο χασίς μπορείτε να καταστρέψετε ολόκληρη οικογένεια είστε λάθος. Δεν μπορείτε, επειδή το σύστημα σας έδωσε την αρμοδιότητα, να χώνεται κόσμο στην φυλακή έτσι για την πλάκα, εκτός και αν εξυπηρετείτε εισπρακτικά συμφέροντα κάποιου συστήματος. Δυστυχώς όμως και κανένας από τους προϊστάμενούς σας δεν προσπάθησε να φρενάρει αυτή σας την μανία.
Στο διάστημα που με απασχολεί η υπόθεση μου, γνώρισα πολλούς ανθρώπους από Ηγουμενίτσα αλλά και από όλη την Ελλάδα που έχουν την ίδια γνώμη με εμένα όσον αφορά το πρόσωπό σας. Οικογένειες που καταστράφηκαν για γελοίους λόγους εξαιτίας σας. Είναι βέβαιο ότι θα ενημερωθεί το αρμόδιο Υπουργείο και θα ζητήσουμε την απομάκρυνσή σας.
Ζητάμε να μας απαντήσετε πως δύο ίδιες υποθέσεις έχουν δύο διαφορετικές αποφάσεις από εσάς. Ο Νόμος για εσάς πιθανότατα είναι διφορούμενος και περιπτώσεις που κρίνατε ότι είναι επικίνδυνες και προφυλακίστηκαν , αθωώθηκαν στο δικαστήριο αφού πρώτα ταλαιπωρήθηκαν από 6 έως και 18 μήνες στην φυλακή.
Κύριοι Δικαστικοί αν δεν μπορείτε να κάνετε σωστά το λειτούργημά σας φύγετε και πηγαίνετε στα σπίτια σας.
Είμαστε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ…

http://892fm.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα