Καταστρέφουν την κοινωνία ….και οι πολιτικοί μας χτενίζονται ….

Ο θάνατος της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα και στην συνέχεια και παγκοσμίως είναι το προφανές σχέδιο των ισχυρών του δυτικού κόσμου. Στις μέρες μας με απλές χρηματοπιστωτικές κινήσεις μπορεί κανείς να πάρει κεφάλαια από το ένα μέρος και με πολύ μεγάλη ταχύτητα να τα μεταφέρει κάπου αλλού, μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών που είναι.........
γρηγορότερες από οποιεσδήποτε πολιτικές αποφάσεις ή ηθικές κυρώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο καταστρέφονται οι διάφορες κοινωνίες σε ολόκληρο τον κόσμο και μια ομάδα ισχυρών ανθρώπων
χρησιμοποιεί αυτές τις καταστάσεις για να κερδίσει πλούτη και δύναμη. Χρησιμοποιείται τώρα η Ελλάδα αρχικά σαν πειραματόζωο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Οι σημερινές μέρες μας θυμίζουν τις βυζαντινές μέρες του 1200, όπου οι Βενετοί, Φράγκοι κλπ λεηλάτησαν το Βυζάντιο. Τώρα έχουν βάλει στόχο τους ενεργειακούς πόρους της χώρας. Αλλά με ‘Ρεπούσια’ γνώση της Ιστορίας πώς να τα καταλάβει κανείς όλα αυτά;

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας στο μεγάλο μέρος του είναι δυστυχώς όχι απλώς υπνωτισμένο και ανεπαρκές αλλά υπεύθυνο για το οικονομικό και όχι μόνον έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος της χώρας μας. Συνεργεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο έγκλημα που διαπράττεται.

Κύριοι Πολιτικοί μας, σταματήστε την «καραμέλα» της δήθεν σωτηρίας που συνεχώς εξαγγέλλετε, τις μεταρρυθμίσεις και όλα τα σχετικά. Έχετε αποτύχει (μπορεί και να μην θέλετε να πετύχετε). Αποτυγχάνεται κάθε μέρα, και αυτό είναι προφανές όση επικοινωνιακή ‘πούδρα’ και αν βάλετε. Οι καταστάσεις, σας ξεπερνούν. Έχετε καταντήσει επικίνδυνοι. Δεν μπορείτε ούτε απλό λόγο να ορθώσετε για τα όσα καταστροφικά συμβαίνουν στην χώρα. Σταματήστε να ‘ψυχοπονείται’ τόσο πολύ για τα Δημόσια πράγματα. Είναι υποκριτικό. Το ξέρετε κι εσείς ότι είστε διπρόσωποι. Με τις πράξεις σας υποβιβάζεται την χώρα σε προτεκτοράτο. Θα πρέπει κάποια μέρα να λογοδοτήσετε για όλα αυτά. Σκεφτείτε το, και σταματήστε να ενδίδετε.

a leoni
Keywords
Τυχαία Θέματα