Καθηλώνει το φίλαθλο κοινό η μάχη των αιωνίων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

(19.30) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γήπεδο: «Καραϊσκάκη»
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε θρίλερ μετέτρεψε το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Αρη, ο οποίος μέχρι το 77' δεν είχε ευκαιρία, όμως στα τελευταία λεπτά απείλησε πολύ δυνατά τους......
«ερυθρόλευκους». Στο 7' ο Τζιμπούρ και στο 28' ο Μοντέστο έδωσαν το προβάδισμα με 2-0 στους σημερινούς γηπεδούχους για να έρθει στο 77' ο Τόχα να μειώσει. Ο Μακούν έκανε στο 82' το 3-1, όμως ο Αρης
σκόραρε εκ νέου στο 85' με τον Φατί με το 3-2 εν τέλει να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Τους ντόπαρε ψυχολογικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές. «Χαίρομαι που σας βλέπω όλους μαζί. Ήρθα για να σας πω δύο, τρία απλά πράγματα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου κάντε απλά αυτό που ξέρετε και τίποτε παραπάνω. Χωρίς άγχος, χωρίς πίεση», ήταν τα πρώτα λόγια του αφεντικού των γηπεδούχων. «Ξέρετε μπάλα έχετε πάρει πρωταθλήματα και μας έχετε προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις. Συγκεντρωθείτε, παίξτε με πάθος, με ψυχή και κερδίστε τους. Είστε οι καλύτεροι.Φέρτε ένα μεγάλο σκορ, απαντώντας σε όλους και για όλα. Από το Φεβρουάριο και όλο το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, εγώ προσωπικά αλλά και ο σύλλογος δεχθήκαμε τόνους λάσπης και ψεμάτων. Θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα», συμπλήρωσε ο Μαρινάκης και κατέληξε:

«Τώρα, εννιά μήνες μετά, δώστε απάντηση για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Έχω σε όλους σας, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, απεριόριστη εμπιστοσύνη. Σ' αυτή την τεράστια οικονομική κρίση δεν θέλω να μιλάμε ούτε για πριμ, ούτε για ποσά που προκαλούν την κοινωνία, ούτε να μοιράζουμε ελπίδες.Κερδίστε και εσείς ξέρετε και μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ σας να βοηθήσετε, όποιον και όπως θέλετε να βοηθήσετε. Ξέρετε τι θα κάνετε και εγώ είμαι εδώ. Κερδίστε τους.». Και αφού ο Μαρινάκης ολοκλήρωσε την ομιλία του, έσπευσαν να πάρουν το λόγο οι παίκτες και δη ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος του είπε: «Πρόεδρε δεν θέλουμε ούτε πριμ, ούτε λευκές επιταγές. Εμείς, πριν έρθεις εδώ, συγκεντρωθήκαμε και μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι θα παίξουμε και θα κερδίσουμε για σένα, για την ομάδα και για τον κόσμο μας.»

Στα αγωνιστικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει τελικά στη διάθεση του έναν εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος καθ' όλη την εβδομάδα βρισκόταν στο ιατρικό δελτίο των «ερυθρόλευκων», δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή και έτσι πιθανότατα να μην είναι ούτε καν στην αποστολή με τον Κορσικανό, Φρανσουά Μοντέστο να παίρνει τη θέση του στην ενδεκάδα, μιας και φαίνεται να ΄χει το προβάδισμα έναντι του Ζαν Μακούν. Από κει και πέρα λείπει ο χαφ, Φέισα που είναι τραυματίας, αλλά και ο αναπληρωματικός αμυντικός, Παπάζογλου.

williamhill.com

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επιβλητικός κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 μετά το ντέρμπι με τον Π
Keywords
Τυχαία Θέματα