Κάτι συμβαίνει στο παρασκήνιο με Παπανδρέου, Soros και Goldman Sachs

Κάτι συμβαίνει στο παρασκήνιο...

Ένας περίεργος μηχανισμός κάτι ετοιμάζει στην αγορά με ορόσημο την 15η Απριλίου

Τις τελευταίες μέρες πολλά και ενδιαφέρον συμβαίνουν στο παρασκήνιο το οικονομικό και χρηματιστηριακό. Κάτι συμβαίνει στο παρασκήνιο του χρηματιστηρίου ένας περίεργος μηχανισμός που.....
περιλαμβάνει και την Goldman Sachs κάτι ετοιμάζει. Ήδη στελέχη της GS βρίσκονται στην Ελλάδα
και το αμέσως επόμενο διάστημα οι επαφές θα πυκνώσουν ακόμη περισσότερο.

Η GS προφανώς θέλοντας να στηρίξει το σχέδιο των αποκρατικοποιήσεων.

Κύκλοι που παρακολουθούν και γνωρίζουν όσα συμβαίνουν στο οικονομικό και πολιτικό παρασκήνιο αναφέρουν ότι προσεχώς θα ανεβάσουν την αγορά οι ξένοι με προφανή στόχο τις αποκρατικοποιήσεις. Ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα προηγηθεί η ολοκλήρωση του κύκλου της διόρθωσης δηλαδή να προηγηθεί μια σημαντική πτώση της αγοράς πολύ σύντομα για να ακολουθήσει επίσης σε σύντομο χρονικό διάστημα η άνοδος του χρηματιστηρίου. Φαίνεται ότι όσο πλησιάζουμε προς τις 15 Απριλίου τόσο το σχέδιο αυτό θα βαίνει προς υλοποίηση....

Στις 15 Απριλίου θα ανακοινωθούν νέα μέτρα και κατ΄ ουσία νέο μνημόνιο από την κυβέρνηση και εκεί παίζεται ίσως το τελευταίο χαρτί της κυβερνώσας παράταξης.

Η Goldman Sachs θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.
Ήδη έχει πάρει κάποιες θέσεις, έκλεισε άλλες ενώ είναι παράδοξο πρόσφατα έκλεισε και long θέσεις. Στο παρασκήνιο συμβαίνουν πολλά. Δεν γνωρίζουμε όλες τις πτυχές του παρασκηνίου, μας διαφεύγουν κομμάτια του πάζλ.

Όμως προσέξτε. Κάτι ετοιμάζεται στην αγορά και πολύ σύντομα θα ξεδιπλωθεί.
Εμείς πάντως προσπαθούμε να σας προειδοποιήσουμε. Δεν σας βοηθάμε καθώς δεν ξέρουμε όλες τις πτυχές του σχεδίου αλλά απλά λέμε κάτι ετοιμάζεται….

Αναδιάρθρωση χρέους και αποκρατικοποιήσεις στην ατζέντα Κυβέρνησης με Goldman Sachs που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα…

Κορυφαία στελέχη της Goldman Sachs, του αμερικανικού επενδυτικού οίκου ο οποίος διαδραμάτισε ένα ξεκάθαρα αρνητικό ρόλο στην πορεία εκτροχιασμού της οικονομίας επισκέπτονται την Ελλάδα. H παρουσία της Goldman Sachs έχει ως στόχο να προτείνει λύσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους καθώς και να συμμετάσχει ενεργά στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

Η παρουσία της Goldman Sachs ίσως να σηματοδοτεί και αλλαγή στάσης και τάσης στο ελληνικό χρηματιστήριο, στις τράπεζες και στις μεγάλες εταιρίες από short σε long. Προσεχώς θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις.

Πολλοί μπορεί να έσπευσαν να διαψεύσουν το δημοσίευμα του Γερμανικού Der Spiegel για τα περί αναδιάρθρωσης αλλά η ουσία είναι ότι η Ελλάδα εξετάζει την αναδιάρθρωση χρέους. Το ελληνικό κράτος απέτυχε να διαμορφώσει ένα πλαίσιο υγιούς λειτουργίας της οικονομίας η οποία χρεοκόπησε και έτσι έδωσε λαβή σε επενδυτικούς οίκους όπως η Goldman Sachs να κερδοσκοπήσουν άγρια μέσω των CDS των παραγώγων των ομολόγων. Σημειώνεται ότι στην Goldman Sachs
Keywords
Τυχαία Θέματα