Καυγάς με πρώην υπουργό και συνεργάτη του για 20.000 ευρώ!

Μεγάλος καυγάς στο γραφείο πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ έκανε τους υπόλοιπους συνεργάτες του να μείνουν με ανοιχτό το στόμα πριν από λίγες μέρες.
Τη Δευτέρα το μεσημέρι ένας από τους στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού μπήκε στο γραφείο του απαιτώντας να του δώσει τα....
χρήματα που του οφείλει αλλά εκείνος επέμενε ότι δεν τα είχε .

Τότε ο συνεργάτης του υπουργού άρχισε να φωνάζει λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του απολογείται και του υπόσχεται και θα τον εξοφλήσει ως το τέλος του μήνα
. Ο υπουργός μάλιστα του ζήτησε να μην φωνάζει αλλά να κάνει υπομονή διότι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε και ο ίδιος οικονομικές δυσκολίες .

Όμως από ότι φάνηκε ο συνεργάτης του που είχε βγει έξω από τα ρούχα του είχε χάσει την υπομονή του και άνοιξε την πόρτα για να τον ακούν και υπόλοιποι γιατί πια είχε χάσει την εμπιστοσύνη του με αποτέλεσμα να κάνει έξαλλο τον υπουργό ο οποίος κατευθύνθηκε προς την πόρτα για να την ξανακλείσει.

Τελικά οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση των υπόλοιπων συνεργατών του πρώην υπουργού για να τους χωρίσουν . Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που τσακώνεται με τον συγκεκριμμένο συνεργάτη του για χρωστούμενα μιας και το ποσό της οφειλής έχει φτάσει τα 20.000 ευρω, ποσό που ο ίδιος είχε δανειστεί για να παίξει σε τζόγο.

Στο παρελθόν μάλιστα ο υπουργός είχε παρόμοια περιστατικά και με άλλους συνεργάτες του στους οποίους όφειλε ποσά και δεν τα έδινε ποτέ πίσω αλλά προτιμούσε ο ίδιος να διακόπτει τη συνεργασία μαζί τους για να μην τους αντιμετωπίζει καθημερινά.

http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα