ΚΕΚ Κρόνος - Απλήρωτοι 2,5 χρόνια

Πριν από 3 χρόνια εργαστήκαμε πολλοί καθηγητές σε προγράμματα του ΚΕΚ Κρόνος με έδρα τα Ψαχνά Ευβοίας.

Από τότε που τελείωσαν τα προγράμματα αυτά (πριν από 2,5 έτη) και μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει ούτε 1 ευρώ από το εν λόγω ΚΕΚ, και συγκεκριμένα το διευθυντή του, τον «κύριο» Κυριάκο Δημητρίου, ο οποίος μόνο κύριος δεν....
είναι.

Σε κάποιους συναδέλφους η οφειλή
είναι πάνω από 7000 ευρώ και ενώ ο «κύριος» αυτός είπε το Νοέμβριο ότι θα πληρώσει με χρονοδιάγραμμα όλους τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους, δε ν έχουμε πάρει απολύτως τίποτα. Εκτός των άλλων, χρωστάει μέχρι και στους υπαλλήλους του ΚΕΚ χρήματα.


Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τι δήλωσε ο ίδιος το Νοέμβριο:

http://www.messapia-news.gr/eidiseis/messapia/osoi-einai-aplerotoi-sto-kek-kronos-tha-plerothoun-me-khronodiagramma.html

http://www.eviorama.gr/koinonia/1761-kyriakos-dimitrioy-tha-plirwthoyn-me-xronodiagrama.html

Έχει μάλιστα τόσο θράσος ο «κύριος» Δημητρίου, που εκδήλωσε και δυσαρέσκεια που μαζεύτηκαν το Νοέμβριο οι απλήρωτοι στο ΚΕΚ στα Ψαχνά:

«Για την κατάληψη που έγινε την Παρασκευή στο χώρο του ΚΕΚ από καθηγητές που είχαν εργαστεί εκεί σε σεμινάρια, ο κ. Δημητρίου εξέφρασε την δυσαρέσκειά του εξαιτίας της έντονης παρέμβασής τους, λεκτικής κυρίως, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα έστω και με αργούς ρυθμούς δίνονται ακόμη και με προσωπικό κόστος.»

Το υπουργείο Εργασίας μας έχει διαβεβαιώσει ότι το ΚΕΚ έχει παραλάβει όλη τη Β’ Δόση για τα προγράμματα το Μάρτιο του 2009 (για όποιον δε γνωρίζει, με αυτή τη δόση θα έπρεπε να εξοφλήσει εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους από το 2009), αλλά ο κλέφτης ο «κύριος» Δημητρίου κάνει το κορόιδο και εδώ και 1 μήνα δε σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα και δε μπορούμε να τους βρούμε πλέον.

Τα τηλέφωνα του ΚΕΚ στα Ψαχνά είναι: 2228029035, 2228029034 και 2228024638.

Όποιος πιστεύει ότι απαντάνε, ας δοκιμάσει να πάρει. Το παράρτημα της Αθήνας δεν απαντάει εδώ και μήνες, οπότε ο «κύριος» Κυριάκος Δημητρίου ας βγει να μας πει τις δικαιολογίες του αν τολμάει, αλλά δε φοράει παντελόνια για να μιλάει σαν άντρας, μόνο να κρύβεται ξέρει και να βάζει τη γραμματέα του να λέει ότι είναι στο εξωτερικό.

Αυτό είναι το ελληνικό κράτος, δίνει χρήματα εδώ κι εκεί στον κάθε απατεώνα που θέλει να κάνει μια αρπαχτή και μετά αφήνει τους απλήρωτους εκπαιδευτές κι εκπαιδευόμενους στη μοίρα τους.

Στο υπουργείο εργασίας παρόλο που έχουν γίνει πάρα πολλές καταγγελίες από εκπαιδευτές, δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να πληρωθούμε και συνεχίζουν να δίνουν μάλιστα και νέα προγράμματα σε όλα τα λαμόγια σαν το Δημητρίου και σε άλλα ΚΕΚ ασυνεπή.

Ας γίνει επιτέλους κάτι, ας ζητήσουν πίσω τη Β’ Δόση από τον απατεώνα το Δημητρίου και κάθε Δημητρίου που μας έφαγε τα λεφτά και ζει σαν πλούσιος εις βάρος μας, γιατί τα ποσά που έχει βγάλει από το Γ’ΚΠΣ είναι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα