κ.Γιάννη Δημαρά στη Μεσσηνία

Τη Μεσσηνία επισκέφθηκε, σήμερα, το πρωί, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών. Ο κ. Γιάννης Δημαράς συναντήθηκε με το Δήμαρχο της Καλαμάτας και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στις δηλώσεις του ο κ. Δημαράς, μεταξύ άλλων, είπε:....
Για τις εξελίξεις στην Ε.Ε.

Τις τελευταίες ημέρες καθημερινά γίνονται συζητήσεις για τις αγορές. Αν συμφωνούν ή όχι. Χωρίς να ξέρουμε ποιες είναι, ποιους εκφράζουν, τι θέλουν. Χωρίς να ξέρουμε αν αύριο θα υπάρχει Ευρωζώνη και Ευρώ. Και την ίδια στιγμή κανείς δεν παρακολουθεί τη γνώμη των λαών της Ευρώπης.

Για
την τρέχουσα ελληνική πολιτική επικαιρότητα

Η Ελλάδα ζει τις πιο δύσκολες μεταπολιτευτικές της στιγμές, με μια κυβέρνηση που αποφασίστηκε σ’ ένα δωμάτιο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απλώς παρευρισκόμενο.

Η κρίση σήμερα δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι πρωτίστως ηθική και πολιτική. Για να επιτευχθεί η αποκατάσταση της σχέσης πολιτών και πολιτικής ως αντίδοτο στην κρίση που ζούμε είναι αναγκαία η επίτευξη συνεργασιών, που θα κριθούν από το λαό.

Η μόνη λύση για την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας είναι η προσφυγή στη γνώμη του λαού.

Καλώ τους κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη να ορίσουν ημερομηνία εκλογών και να πάψουν να υπεκφεύγουν. Οι λόγοι που μέχρι σήμερα δεν ορίζουν ημερομηνία εκλογών είναι άγνωστοι. Κι αυτό μου επιτρέπει να αμφισβητώ την καθαρότητα των σκοπών τους και να μου δημιουργούνται υπόνοιες μηχανοραφής άλλου είδους λύσεων.

Η Δημοκρατία, τόνισε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφεθεί στα χέρια στρατιωτικών και τεχνοκρατών. Τους στρατιωτικούς τους ζήσαμε. Δεν θέλω να ζήσω και τους τεχνοκράτες.

Το απόγευμα ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών θα βρίσκεται στη Σπάρτη, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο (17:30) και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου (18:00) στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Αύριο το πρωί ο κ. Δημαράς θα επισκεφθεί την Αργολίδα. Θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών στις 11:30 και στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών θα επισκεφθεί το Ναύπλιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα