Κινδυνεύουν με κατάρρευση οι ακτοπλοϊκές εταιρείες

Εξοχότατοι κύριε Παπαδήμοκύριε Γεωργιάδη κύριε Βορίδη κύριε Χρυσοχοϊδη, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ.

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣκαι η Ομοσπονδία ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ,διαχρονικά και με έμφαση έχουμε ζητήσει, την ΑΡΣΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,με λήψη ριζικών μέτρων που θα επιτρέψουν στα φυσικά πρόσωπα και στο εμπόριο τηνμετακίνηση και την.....
διακίνηση από και προς τους πολλούς νησιωτικούς παραγωγικούςπροορισμούς της χώρας μας. ΠαρεμπόδισηΣυγκοινωνιών
είναι το 40% μη ανταποδοτικών τελών.

Το υψηλό κόστος, η ακριβή τελική τιμή κάθε προϊόντος και κάθε υπηρεσίας,περιορίζει την χρήση και την ζήτησή του. Αντίθετα, οι πραγματικές και προσιτές τιμές, αυξάνουν όλους τους τζίρους και τον αποδιδόμενο ωςσυνολικό ποσό ΦΠΑ.

Αυτά είναι αυταπόδεικτα, σε όλες τις πατρίδες εκτός από την δική μας.

Η δική μας πατρίδα, είναι πολυνησιωτική και πολυπαραγωγική, χωρίς αυτό να έχειαξιοποιηθεί μέχρι σήμερα, που σήμερα, το περί τρόικας κλπ κοροϊδευτικά επίθετα- λογοτεχνήματα, χρησιμοποιείται ως επιχείρημα - αναστολή και πάλι, της μείωσηςκαι του ΦΠΑ ταξιδίων, που θα αυξήσει τα συνολικά αποδοτέα ποσά – έσοδαΦΠΑ, αντίθετα με την επίκληση πως θαμειωθούν αν μειωθεί ο ΦΠΑ.

Είναι ολοφάνερο, πως κάπου με κάτι σχοινιά είναι δεμένα τα πράγματα και δενμπορούν να τα ξελύσουν, οι διαχρονικά Υπουργοί γραμματείς και λοιποί αρμόδιοιπου πρέπει να λάβουν τις αποφάσεις, αφαίρεσης των μη ανταποδοτικών επιβαρύνσεωνστα ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και οχημάτων.

Η τραγική καταχώρηση περί κινδύνου κατάρρευσης των ακτοπλοϊκών εταιρειών, είναιο φωτοστέφανος, πάνω στο σώμα ολόκληρης της πολυπαραγωγικής πολυνησιωτικήςΕλλάδας μας, που ενώ επί μέρους έχει καταρρεύσει και καταρρέει και ηεναπομένουσα, με γεωμετρική πορεία, στο ρυθμό των τυμπάνων του προς τα οπίσωβάδην των κουμαντατόρων της Ε.Ε., αυτοί και εμείς, εσείς δηλαδή οι Υπουργοί τηςΕλλάδας οι γραμματείς και λοιποί αρμόδιοι, κάνετε το παγώνι κατά την λαϊκή έκφραση.

Ομάδες κριτικής σκέψης και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι αναμφισβήτητου κύρους,συνωστίζονται και διατυπώνουν εναγωνίως, σταματήστε την ακινησία, κινηθείτε,απογειωθείτε από τις καρέκλες των γραφείων σας, συμμετάσχετε με ρούχα κοινούταξιδιώτη, καταναλωτή, εμπόρου η παραεμπόρου και δείτε, πως το σφίξιμο από τηνμια μεριά χωρίς ανάπτυγμα και απελευθέρωση από την άλλη, είναι η θηλιά γιακρέμασμα της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Με την απραξία και αναποτελεσματικότητα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας,καταντήσαμε στον χλευασμό και στο γνωστό δάκτυλο της Αφροδίτης, από εκείνους,που, ενώ βλέπουν και ξέρουν τι πρέπει να κάμει η Ελληνική κυβέρνηση,συμβουλεύουν και επιβάλλουν να επιτείνει την ύφεση και τον μαρασμό, πουδείχνουν την τελική οικονομική και φυσική όπως απλώνεται, αυτοκτονία τωνΕλλήνων και της Ελλάδας.

33 – 39 % μη ανταποδοτικά τέλη επί του ΝΑΥΛΟΥ.Σταματήστε τα τώρα. ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ.
http://www.madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα