Κίνημα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚ​Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙ​ΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Το ιστορικό Κίνημα Χριστιανική Δημοκρατία (Χ.Δ.), με την όντως αντιδικτατορικήστάση του απέναντι στην ξενοκίνητη Χούντα του 1967, και η εφημερίδα του «Χριστιανική», με την ανεπανάληπτη σε ..........
αγωνιστικότητα αρθρογραφία του ιδρυτή καιτότε προέδρου του, αειμνήστου Νικολάου Ψαρουδάκη, σε αυτές τις κρίσιμες ώρεςγια το λαό, την πατρίδα και το έθνος μας και εν όψει της διαδικασίας κύρωσηςαπό τη Βουλή των Ελλήνων του νέου
Μνημονίου και της νέας Δανειακής Σύμβασης,απευθύνεται σε σας προσωπικά τον, κατά το Σύνταγμά μας, εκπρόσωπο τουέθνους και σας καλεί να πείτε:

- Το ΟΧΙ που επιβάλλειη ιστορία μας, η δημοκρατική μας παράδοση και η εθνική μας αξιοπρέπεια.Το ύψιστο χρέος σας να διασφαλίσετε την εθνική μας ανεξαρτησία, την λαϊκή μαςκυριαρχία, τον πνευματικό, πολιτιστικό και υλικό μας πλούτο και το «αύριο» τωνπαιδιών μας στην ίδια την πατρίδα τους.

-To OXI σταμέτρα που καταδικάζουν εκατομμύρια συμπολίτες μας να ζουν και να ζήσουνσε συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης με καταφύγιό τους τα συσσίτια, τα παγκάκιατων πάρκων και -για τους «τυχερούς»- τα υπόστεγα πολυκατοικιών μετα από χαρτόκουτες «κλινοσκεπάσματα»!

-Το ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο και τηνέα Δανειακή Σύμβαση γιατί η υπερψήφισή τους , εκτός των άλλων, θα σημάνει:

α) Τηνεπικύρωση και του πρώτου Μνημονίου και της αντίστοιχης Δανειακής Σύμβασης,κείμενα τα οποία, όπως γνωρίζετε, έχουν μεν κατατεθεί στη Βουλή αλλά δεν έχουνκυρωθεί και βάσει των οποίων η Ελλάδα «αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ήπρόκειται να αποκτήσει…».

β) Τηνκατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας και την παγίωση, με την υπογραφή σας, τουκατοχικού καθεστώτος, που το πρώτο Μνημόνιο διαμόρφωσε, αλλά τώρα έρχεται σεπολύ πιο αντιλαϊκή, αντεθνική και βάρβαρη μορφή.

γ) Ότιπροσωπικά παραδίδετε στους τοκογλύφους δανειστές μας, στην Ε.Ε., την Ε.Κ.Τ. καιτο Δ.Ν.Τ., την διακυβέρνηση της Χώρας μας, με αποδοχή του Αγγλικού Δικαίου και με δικαίωμά τους την κατάσχεση του εθνικού μας πλούτου. Έτσιόμως είναι βέβαιο και με μαθηματική ακρίβεια, ότι θα προκληθεί ηολοκληρωτική μας καταστροφή, σε προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό και εθνικόεπίπεδο.

Σε μιατέτοια, ό μη γένοιτο, περίπτωση η πατρίδα μας θα έχει μεταβληθεί σε ξέφραγοαμπέλι και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα προκύψουν εθνικά προβλήματαπου θα σχετίζονται άμεσα με την ίδια την εθνική μας ακεραιότητα και τη λαϊκήμας κυριαρχία.

Δενέχετε τη δημοκρατική νομιμοποίηση, ούτε το δικαίωμα να προβείτε στην υπερψήφισητου νέου Μνημονίου και της νέας Δανειακής Σύμβασης, διότι στις εκλογές του 2009ούτε το κόμμα σας, ούτε εσείς προσωπικά είχατε προειδοποιήσει τον ελληνικό λαόγια ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Γιαυτό στην περίπτωση που θα υπερψηφίσετε τα ως άνω«συμβόλαια θανάτου» θα είστε υπόλογος στον ελληνικό λαό και την ιστορία για την παράδοση της Χώρας στους δανειστές της, πράξη έσχατης προ
Keywords
Τυχαία Θέματα