“ΚΟΜΜΑΤΑ” Ο ΕΞ' ΑΠΟ ΔΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

του ΝΚ

Η χρήση της λαϊκής έκφρασης του “εξ' απο δώ”, γίνεται για να καταλάβουμε την τεράστια ζημιά που έχουν προκαλέσει στον περίφανο Ελληνικό λαό τα κατά τα άλλα δημοκρατικά κόμματα. Και όπως διαπιστώνετε δεν κάνουμε ουδ΄ένα διαχωρισμό, στις άκρατης ιεραρχικής δομής οργανισμούς, που κατά βάση καθοδηγούνται και επιπροσθέτως δημιουργήθηκαν από τις.....
επιθυμίες των όσων θέλησαν να ελέγξουν τον πολύπαθο αυτό Λαό. (βλέπε Δυτικούς)
Επιτέλους, ο Λαός αυτός θα αναζητήσει ποτέ την πραγματική αιτία των δεινών του; Ευθύνονται αυτοί που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον πλούτο αυτής της χώρας
ή όλοι εμείς που επιτρέπουμε την πράξη της εκμετάλλευσης;
Άλλωστε μας οφείλουν την ύπαρξη του πολιτισμού τους. Μας χρωστούν.... Πολλά....Πάρα πολλά.
Η ευθύνη είναι δική μας. Δική μας καθ΄ολοκληρίαν. Η μεταπολιτευτική ηγετική δομή του έξωθεν εγκατεστημένου πολιτικού μας συστήματος, ξέχασε οτι πρέπει να λειτουργεί προς όφελος του Ελληνικού Λαού και όχι προς όφελος της κομματικής της επιβίωσης. Δημιουργήσαμε μια χώρα με πολλούς Λαούς. Τον λαό της Νέας Δημοκρατίας, τον λαό του Πασόκ, τον Λαό του ΚΚΕ και άλλων κομμάτων Λαούς.
Ξέρετε είμαστε ένα Ευγενές Κράτος και όχι ενα κράτος κομμάτων. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ επιτέλους. Και ξέρω οτι είμαστε δημιούργημα αυτής της ιδεολογικοπολιτικής νόρμας που μας τοποθέτησαν. Αλλά πρέπει να ξεφύγουμε. Πρέπει να πάμε παρακάτω, αν θέλουμε να μπορούμε τα παιδιά μας στο μέλλον να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος, είναι η πατρίδα μας.
Και δεν είναι καθόλου αδύναμη. Ακόμη και αν προσπαθούν να πείσουν για αυτό. Σταματήστε να μοιρολατρείτε και να αυτομαστιγώνεστε. Πολιτική δεν είναι η προσαρμογή αλλά το «όραμα». Η επιθυμία για ένα ισχυρό και πρότυπο κράτος.
Κατάφεραν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το κράτος είναι οι ηγεσίες των κομμάτων. Κράτος είμαστε «εμείς». Αυτοί απλά είναι οι εκπρόσωποί μας. Και αν θέλουμε τους αλλάζουμε ή αλλιώς «τους βουλιάζουμε και αλλάζουμε».
Και επειδή πιστεύουμε απόλυτα σε αυτό που λέμε....
Ακούστε την παρακάτω πρόταση.
Δημιουργήστε «κενό εξουσίας» με την επιλογή σας στις επερχόμενες εκλογές. Διαλύστε τους και πάμε να δημιουργήσουμε ένα νέο πολιτικό σύστημα.
Ακούστε.....
Δεν μας είναι απαραίτητοι οι 300 της βουλής. Δεν μας είναι απαραίτητα τα κόμματα. Στις εκλογές δεν θα υπάρχουν κόμματα. Θα υπάρχουν μόνο ανεξάρτητοι βουλευτές. Άλλωστε τους επιλέγουμε για να μας εκπροσωπήσουν ως Λαό στις διεκδικησεις μας και να μας διοικήσουν με δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο.
Τί θέση έχουν τα κόμματα; Το δίκαιο είναι διαφορετικό για τον Πασόκο ή το Νεοδημοκράτη ή οποιουδήποτε άλλο κομματόσκυλο; Απο πότε η εκπαίδευση των παιδιών μας, η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, η ασφάλειά τους, τα δικαιώματά τους ή οτιδήποτε άλλο μας χωρίζει;
Αντίθετα θα έπρεπε να μας ενώνει. Με τις επιλογές μας τόσα χρόνια ενισχύουμε τα συμφέροντα των Δυτικών και των πουλημένων.
Δεν υπάρχουν κομματικές ιδεολογίες. Το μόνο που υπάρχει είναι το «καθολικό καλό» και το «υποκειμενικό κα
Keywords
Τυχαία Θέματα