Κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης στην κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Περιστατικά τροφικής δηλητηρίασης σημειώθηκαν στην κατασκήνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, με αποτέλεσμα την Κυριακή παιδιά και ενήλικες να μεταφερθούν στο
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με.....
έντονες στομαχικές διαταραχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, δύο παιδιά μόνο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίθηκε ανησυχητική.

Στην ανακοίνωσή της, η Αρχιεπισκοπή Κρήτης αναφέρει:
«Η Κατασκήνωση
της Αρχιεπισκοπής λειτουργεί με υπευθυνότητα και πολλή στοργή για όλα τα παιδιά, φροντίζει, δε, με πολλή προσοχή για την ασφάλεια και την υγεία τους.
Την 3η Ιουλίου παρουσιάστηκαν μεμονωμένα προβλήματα υγείας σε μερικά παιδιά και δύο στελέχη τα οποία μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ενημερώθηκαν αμέσως οι γονείς τους.
Οι αρμόδιοι γιατροί του Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν ανησυχούν για το ζήτημα αυτό, ερευνούν το θέμα με ειδικές εξετάσεις και τα σχετικά αποτελέσματα για το αν πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση ή γαστρεντερίτιδα θα γίνουν γνωστά την προσεχή Τετάρτη.
Η Ιερά Αρχιεπισκοπή και τα στελέχη της Κατασκήνωσης αγρυπνούν συνεχώς και φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τα οποία φιλοξενούνται στην κατασκηνωτικό χώρο της Ανωπόλεως».

http://heraklion1.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
δηλητηρίαση στην κατασκήνωση ιεράς αρχιεπισκοπής κρητης
Τυχαία Θέματα