Κυβέρνηση Εθνικής Προδοσίας!

Το παιχνίδι με την κυβέρνηση 'εθνικής ενότητας', που μόνο εθνική τελικά δεν θα είναι...

Εδώ και δύο μέρες βρισκόμαστε στην μέση ενός απίστευτου πολιτικού παιχνιδιού μεταξύ των δύο πολιτικών κομμάτων και κυρίως της ΝΔ για την επίτευξη μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Η κυβέρνηση εθνικής ενότητας
απ'ότι φαίνεται μόνο εθνικής δεν θα είναι αλλά προδοτικής. Η δειλία των υπεύθυνων για την οικονομική και....
πολιτική καταστροφή της χώρας, οδηγεί σε μία σύμπραξη που μόνον εθνική δεν μπορεί να θεωρηθεί. Μία σύμπραξη εγκληματικού χαρακτήρα, επικαλυμμένη από την ονοματοθεσία της περί 'εθνικής'.

Πριν φτάσουμε στο συμπέρασμα, ότι αυτή η κυβέρνηση εξυπηρετεί την προδοσία και όχι το έθνος πρέπει να ανασκοπήσουμε τις θέσεις των δύο κομμάτων, πάνω σε ζωτικής φύσεως σημεία της οικονομικής πολιτικής της χώρας. Της σημερινής οικονομικής πολιτικής μόνον, όχι της 'χθεσινής'.
Το Πασοκ, από τον πρώτο κι'όλας μήνα που ανέβηκε στην εξουσία έψαχνε λύσεις με 'συνέταιρο' το Διεθνές νομισματικό ταμείο, επιβάλλοντας σκληρά μέτρα λιτότητας που γονάτισαν στην κυριολεξία τους Έλληνες. Ψήφισε ένα μνημόνιο το καλοκαίρι, που είχε ως αντίκτυπο την αύξηση των ισοπεδωτικών μέτρων και πριν μερικές μέρες ψήφισε τη δανειακή σύμβαση μαζί με το κούρεμα του χρέους. Όλα αυτά τα έκανε το Πασόκ, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν η πρώτη κυβέρνηση που πήγε να αντιμετωπίσει το χρέος, οι προηγούμενες απλά το αγνοούσαν. Σίγουρα όμως τα μέτρα αυτά ήταν άδικα, η πολιτική καταστροφική και σε συνδυασμό με τις μεταρρυθμίσεις που έκαναν διάφορα Υπουργεία ήταν το 'ποτήρι που απλά ξεχείλισε'.

Η Νέα Δημοκρατία από την άλλη ως αντιπολίτευση, όπως και κάθε αντιπολίτευση στην Ελλάδα που 'σέβεται' τον εαυτό της διαφωνεί με όλα όσα περνάει το κυβερνών κόμμα απλά και μόνο για να διαφωνήσει. Στην πραγματικότητα επειδή και τα δύο κόμματα είναι ίδια, το έχει αποδείξει η ιστορία άλλωστε, η διαφωνία αυτή από πλευράς αντιπολίτευσης καταντάει αν μη τι άλλο τραγελαφικιά ειδικά όταν χρειάζεται να πάρουν πίσω όλα αυτά που υποστήριζαν για χάριν 'της καρέκλας'.
Έτσι λοιπόν η Νέα Δημοκρατία, η αντι-μνημονιακή Νέα Δημοκρατία, η αντι-συμβασιακή Νέα δημοκρατία, καλείται τώρα όλα αυτά να τα μαζέψει πίσω και να τα υποστηρίξει.

Η εθνική ενότητας κυβέρνηση αυτή που δεν έχει καμία νομιμότητα κυρίως από τον λαό, άρα δεν μπορούμε να μιλάμε και για δημοκρατία εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Την μετάλλαξη αυτή ακριβώς του Σαμαρά. Να είναι ομαλή για να μην φανεί η μεγάλη κωλοτούμπα που έκανε πριν καλά καλά κάτσει στον θώκο. Γιατί αν για τον Γιωργάκη πέρασαν δύο χρόνια για να εκδιωχθεί κακήν κακώς, αν αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο του Σαμαρά δεν θα κάτσει καν στην καρέκλα που τόσο πολύ λαχταρά.

Ο Σαμαράς λοιπόν όλα αυτά που 'ξόρκιζε' ως αντεθνικά, καταστροφικά τα υποστηρίζει λοιπόν μέσω αυτής της άτυπης κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Μέσω αυτής της κυβέρνησης θα ψηφισθούν ακόμη πιο σκληρά μέτρα. Μέτρα τα οποία θα έχουν τις 'ευλογίες'
Keywords
Τυχαία Θέματα