Λαμία:Το έκλεψαν από το Κερατσίνι και το "πέταξαν" στη γερμανική τάφρο

Νέα επιχείρηση το πρωί από την ΕΜΑΚ...

Η αστυνομία και η πυροσβεστική ενημερώθηκαν γύρω στις 10:00 χθες το πρωί από κυνηγό, ότι ένα θαλασσί Ι.Χ., μάλλον μάρκας Honda, έπεσε στην στην γερμανική τάφρο στον κάμπο της Ανθήλης.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για την ανάσυρσή του, γιατί δεν γνώριζαν αν στο αυτοκίνητο υπήρχαν εγκλωβισμένοι. Επειδή όμως στο σημείο, που....
έπεσε το αυτοκίνητο, το
βάθος είναι 4 μέτρα περίπου, δεν μπόρεσαν να το ανασύρουν. Ωστόσο δύτης της 7ης ΕΜΑΚ βούτηξε και είδε ότι μέσα δεν υπήρχαν εγκλωβισμένα άτομα.
Σήμερα θα έρθουν και άλλοι δύτες από την 1η ΕΜΑΚ από την Αθήνα και θα γίνει νέα επιχείρηση για το βγάλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, το θαλασσί Honda το έκλεψαν τα χθές τα ξημερώματα από το Κερατσίνι. Είναι το ίδιο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 νεαροί ρομά, που το πρωί της Κυριακής στις 08:45΄, άρπαξαν την τσάντα από γυναίκα, την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στη Λαμία.

Είναι πολύ πιθανό το αυτοκίνητο να το "ξεφορτώθηκαν" στη γερμανική τάφρο, αφού μετά την κλοπή το αναζητούσε η αστυνομία. Εν τω μεταξύ το πρωί της Κυριακής κλάπηκε από την οδό Θερμοπυλών στη Λαμία ένα λευκό βαν, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα αν οι κλέφτες έχουν σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση.

LamiaReport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα