Λεφτά δεν υπάρχουν..." Μόρα περίμενε να πάρουμε το μπόνους με την Οντένσε

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού όπως αναφέρουν πηγές από την ποδοσφαιρική πιάτσα έκαναν εκ νέου κρούση προ ημερών στον διεθνή κεντρικό αμυντικό Βαγγέλη Μόρα, ώστε να τον διαβεβαιώσει για την προσφορά της ΠΑΕ για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα άνθρωπος της "πράσινης" ΠΑΕ διαβεβαίωσε τον Έλληνα στόπερ πως εάν η.....
ομάδα πάρει την πρόκριση κόντρα στην Οντένσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα του επισημοποιήσει την πρόταση του "τριφυλλιού". Το χρονικό αυτό διάστημα που οι "Πράσινοι" είπαν να περιμένει ο Μόρας, όπως του εξήγησαν, έχει να κάνει με το γεγονός πως εάν η ομάδα πάρει την πρόκριση, τότε θα εισπράξει τα 2 εκατομμύρια ευρώ μπόνους πρόκρισης από την ΟΥΕΦΑ και τότε θα είναι σε θέση να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές που δεν θα ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.

Βέβαια, από την πλευρά του ο Μόρας, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπολόνια, όπως προκύπτει αξιώνει σε ετήσιες αποδοχές περίπου 600.000 ευρώ. Πάντως με τον χρόνο να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς ο παίκτης δύσκολα θα βρει συμβόλαιο με τα χρήματα που ζητάει στην Ελλάδα, και όπως φέρεται δεν έχει και τις καλύτερες προτάσεις από το εξωτερικό, μπορεί να ενδώσει και να ντυθεί τελικά στα "πράσινα".

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα