Λίγες Σκέψεις... απλές!


Κάποτε θυμάμαι πως για τα δεινά της Ελλάδας έφταιγε το Κυβερνών Κόμμα! Τώρα πια βρήκαμε άλλη λύση, πως φταίει κάτι άυλο, η οικονομική κρίση! Μάλιστα, άρα δεν φταίνε τα.....
κόμματα, μάλιστα προσπαθούν να μας βγάλουν από τη κρίση με όλη τους τη δύναμη! Καλή φάση, έφυγε και η ρετσινιά από τα κόμματα έτσι! Τώρα φταίει το ΔΝΤ, φταίει η οικονομική κρίση!

...μισό λεπτό! Θα ξαναρωτήσω πάλι, ποιό
είναι το ΔΝΤ, μία που είναι ιδιωτική εταιρία? Είναι η μοναδική ιδιωτική εταιρία που δανείζει χρήματα? Αν όλες οι χώρες χρωστάνε, ποιά χώρα γίνεται πλούσια? Θα ξαναρωτήσω: Τα κέρδη από τη χασούρα των άλλων χωρών ποιοί τα λαμβάνουν? Οι απαντήσεις υπάρχουν, αρκεί να το ψάξουμε! Γίνονται αλλαγές στη χώρα μας από το ΔΝΤ, που γνωρίζουμε πως είναι παράνομα εδώ! Πειράζουν ή μάλλον βρήκαν ευκαιρία να πειράξουν πράγματα Συνταγματικά Κατοχυρωμένα όπως τους μισθούς και τις συντάξεις με τη δικαιολογία του ΔΝΤ! Ποιοί μας έφεραν σε αυτή τη φάση?

...φυσικά τα κόμματα! Οταν λέω κόμματα, εννοώ όλα! Ειδικά τα Ελληνικά κόμματα που είναι τα ίδια δανεισμένα για τα επόμενα 15 χρόνια στις τράπεζες, και για αυτό αφήνουν τις τράπεζες να αλωνίζουν και να θερίζουν τους πάντες! Γιατί όλα έχουν την ευθύνη τους και δεν υπολογίζεται σε μεγάλη και μικρή, είναι ευθύνη, όχι καρβέλι ψωμί! Νομίζουν πως με τη καραμέλα της οικονομικής κρίσης μας έπεισαν πως δεν έχουν ευθύνη! Μα φυσικά ξέρουμε πως η οικονομική κρίση είναι δικαιολογία! Δεν υπάρχει οικονομική κρίση, απλά θέλουν να μας περάσουν μία κοινωνική κρίση, μία που όσοι διακινούσαν χρήματα, πάλι αυτοί τα διακινούν, πάλι αυτοί κινούν τα νήματα! Τώρα λοιπόν ποιά είναι η ανάγκη τους?

...αν θεωρήσουμε πως κάποιοι τυπώνουν τα χρήματα, ή κάποιοι τα έχουν συγκεντρωμένα, γιατί τόσο εύκολα δημιούργησαν αυτό το χαμό? Οι απαντήσεις πολλές, των ΜΜΕ και των συνωμοσιολόγων! Η αλήθεια είναι πως των δεύτερων μου έρχονται πιο λογικές, γιατί όπως και να είναι, είδαν πιο μακριά, όπως έβλεπαν μακριά και τότε που όλα ήταν καλά και έφταιγαν τα κόμματα! Είδαμε πως ο Πάγκαλος πετάει ατάκες που σιγά-σιγά ο μέσος νους τις αποδέχεται! Είδαμε πως μετά τρωγόμαστε μεταξύ μας! Είδαμε πως αλλάζει το Ελληνικό σκηνικό μέρα με την ημέρα και μας πάνε σταδιακά στο να φάμε ο ένας τον άλλο! Λες αυτό να είναι το σχέδιο?

...το κλασσικό κόλπο που έκαναν από πάντα στην Ελλάδα ήταν πως όταν έπαιζε ένα οικόπεδο φιλέτο, έκαιγαν τη περιοχή και έβαζαν γύρω από το φιλέτο συρματοπλέγματα και περιφράξεις! Δεν σταματούσαν όμως εκεί! Αφηναν το κάθε Ελληναρά να καταπατήσει τη καμένη περιοχή γύρω από το φιλέτο, έτσι ώστε να αποκτήσει ένα κεραμίδι στο κεφάλι του και έτσι μαζί με τη γλάστρα να ποτιστεί και ο βασιλικός! Δεν γίνονταν όμως για τη καλή τους τη καρδιά, για να φάνε όλοι! Απλούστατα όταν έρχονταν οι μπουλντόζες για να ρίξουν τα αυθαίρετα, φώναζαν οι "μικροί", έκλαιγαν, και έτσι σταματούσαν! Ετσι και το φιλετάκι ήταν απείραχτο αλλά και ο "μικρός" προφύλαξε το φιλετάκι! Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό το κόλπο? Με πόσες παραλλαγέ
Keywords
Τυχαία Θέματα