Μ. Τζίμας: Το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατηθεί στην εξουσία

«Σκανδαλώδες και προκλητικό να πληρώνει ο λαός τη μετακίνηση ενός υπουργού 50.000 ευρώ για ταξίδι μιας ημέρας, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το αεροπλάνο της γραμμής, σε μια εποχή που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις και επιβάλλει άγρια φορολογία στους πολίτες», δηλώνει στο «ΑΡΘΡΟ» ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Μ. Τζίμας σχετικά με το κόστος χρήσης των....
κυβερνητικών αεροσκαφών από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς,
που προκάλεσε σειρά συζητήσεων ολόκληρη την περασμένη εβδομάδα. Προσθέτει μάλιστα πως αν κάτιο τέτοιο συνέβαινε και παλαιότερα είναι καταδικαστέο.

Για τις διαρκείς πιέσεις περί εθνικής συνεννόησης διευκρινίζει ότι «η συναίνεση που ζητάει το ΠΑΣΟΚ καταστρέφει ακόμη περισσότερο τα όνειρα και τις ελπίδες του λαού» και προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι «αν δεν αλλάξει πολιτική, όσες ψήφοι και αν χρειαστούν θα πρέπει να τις αναζητήσει αλλού».

Σχετικά με τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στην κάλπη εκτιμά ότι «το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατηθεί στην εξουσία αδιαφορώντας για την πορεία του τόπου», ενώ για το κόμμα του εξηγεί πως «η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς ζητούν διεξαγωγή εκλογών τώρα για μια νέα πολιτική και το ζωντάνεμα της ελπίδας».

Ερωτηθείς για τα συνεχή κρούσματα βίας κατά πολιτικών προσώπων και τους προπηλακισμούς βουλευτών ξεκαθαρίζει πως «Η βία από όπου και αν προέρχεται και για οποιοδήποτε λόγο είναι καταδικαστέα. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές. Τους πολίτες τους απασχολούν προβλήματα επιβίωσης και δεν τους ενδιαφέρει ο πολιτική κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ».

newsbombΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα