Μάκης Βορίδης : ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκφράζουν τον διεθνισμό και υπηρετούν συνειδητά ανθελληνικές επιλογές

Ναι σωστά διαβάσατε ! Τάδε έφη Μάκης Βορίδης .Στις 3 Μαρτίου το 2004 ο κύριος Βορίδης ως πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου δήλωνε σε ομιλία του προς τους τότε ψηφοφόρους του :
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκφράζουν τον διεθνισμό και υπηρετούν συνειδητά ανθελληνικές επιλογές. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπόσχονται
ότι θα νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες, ότι αποδέχονται το σχέδιο Ανάν που ξεπουλάει την Κύπρο, θέλουν να βάλουν την Τουρκία στην Ευρώπη, ζητούν να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους 6 μήνες. Ποια η διαφορά τους; Καμία.
Επίσης με....
έντονο λόγο συνέχισε : Εγώ ως Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και έχοντας την ευθύνη αναπτύξεως του εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα το τονίζω για άλλη μία φορά: οι Έλληνες πατριώτες δεν θα γίνουν το δεκανίκι του πολιτικού κατεστημένου. Δεν θα στηρίξουμε Νέα Δημοκρατία, δεν θα ψηφίσουμε Μητσοτάκη, θα αγωνισθούμε για να ανατρέψουμε το δοσιλογικό πολιτικό κατεστημένο. Άραγε κατά πόσο κύριε Βορίδη άλλαξε η Νέα Δημοκρατία και πειστήκατε να την ακολουθήσετε και να ενταχθείτε στις τάξεις της. Τώρα έπαψε να εκφράζει τον διεθνισμό και να υπηρετεί ανθελληνικές επιλογές ? Έπαψε να υπόσχεται ότι θα νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες ? Αλήθεια η Νέα Δημοκρατία ανήκει στο δοσιλογικό πολιτικό κατεστημένο ? Κατά τα λεγόμενά σας πάντα . Αυτό που σίγουρα είναι ξεκάθαρο από την τότε ομιλία σας στην πλατεία Κολοκοτρώνη είναι ότι οι Έλληνες πατριώτες δεν έγιναν δεκανίκι του πολιτικού συστήματος .
http://www.e-grammes.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα