Μας κάλεσαν στην Ιπποκράτους για να πούμε ναι στο μεσοπρόθεσμο

Προσέξτε για να εξιλεωθώ ! ! !

Είχα γραφτεί στην κλαδική , πρώην φανατικός πασόκος νομικός

Τώρα τους σιχάθηκα και έφυγα.

Μας κάλεσαν σήμερα στην Ιπποκράτους να πούμε ναι στο μεσοπρόθεσμο, και να βάλουμε κουκουλοφόρους να διαλύσουν το πλήθος.
Δεν πήγα βέβαια, αλλά ξέρω.Αυτοί που θέλουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία είναι κυρίως δημόσιοι υπάλληλοι προνομιούχοι και διορισμένοι απτο ΠΑΣΟΚ και πριν και τώρα σε....
καλές
θέσεις. Πήγαν φανατικά γιατί θέλουν να κρατήσουν τις θέσεις τους, γιατί τρώνε απτα υπουργεία με διάφορους τρόπους απτα λεφτά του μνημονίου, και γιατί πάλι με το ΠΑΣΟΚ θέλουν να τακτοποιήσουν και τα παιδιά τους σε καλές θέσεις. Δεν έχουν πολιτική ιδεολογία, μόνο συμφέρον. Περισσότερο ταιριάζει η ιδεολογία τους με του Χίτλερ.(άναβαν φωτιές για να γίνουν κυβέρνηση και άλλα πολλά)
Πολλοί απο αυτούς φοβούνται σήμερα να πουν οτι είναι ΠΑΣΟΚ, και λένε ψέματα οτι είναι του Τσίπρα, ή του Κουβέλη. Αυτοί και οχι μόνο οι βουλευτές τρώνε αμέσως οτι μπαίνει στην Ελλάδα.
Εμάς που δεν πουλάμε τις συνειδήσεις μας, μας βάζουν φόρους.
Να ξέρετε οταν εχουν συγκέντρωση στην Ιπποκράτους τότε με δημοκρατικές διαδικασίες βγάζουν τους κουκουλοφόρους που είναι δικοί τους να διαλύσουν.Να μαθαίνετε πότε εχουν συγκέντρωση. Τότε εξαφανίζονται οι πασοκοι και απτα μπλοκς, και τότε βγαίνουν οι κουκουλοφόροι.
Είναι άρρωστα άτομα για εξουσιά και για λεφτά.Εχω πάει και σε άλλα κόμματα να δω τι μου ταιριάζει, αυτο δεν το έχω ζήσει ποτέ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο,τι πιο βρώμικο υπάρχει.

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα