Μαθήματα πληροφορικής για ενήλικες: μάθετε computer εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή θεωρείται απαραίτητο προσόν στην αγορά εργασίας. Εξίσου απαραίτητη είναι και η σχετική πιστοποίηση.

Τα κέντρα εκμάθησης πληροφορικής «Ευρωδιάσταση Πληροφορική», εξειδικευμένα στην εκπαίδευση ενηλίκων με περισσότερους από 10.000 σπουδαστές στο ενεργητικό τους, προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει τα προγράμματα εφαρμογών γραφείου, εύκολα γρήγορα και....
οικονομικά.

Τα προγράμματα που παρέχει η «Ευρωδιάσταση Πληροφορική» είναι ταχύρυθμα, διάρκειας 2-3 εβδομάδων έως 2 μηνών, και αρχίζουν κάθε μήνα.

Επίσης,
τα κέντρα «Ευρωδιάσταση Πληροφορική» είναι και πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα και διενεργούν εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να λάβουν μέρος στις εξετάσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Στο site των κέντρων «Ευρωδιάσταση Πληροφορική» www.eurodiastasi.gr/computerstudies

μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εκπαίδευση και πιστοποίηση πληροφορικής, καθώς και πολύ συμφέρουσες προσφορές. Ειδικά για τους άνεργους σπουδαστές, το πλήρες πρόγραμμα Info2 που καλύπτει 7 ενότητες προσφέρεται με έκπτωση 70%, στη συμβολική τιμή των 150 €.
Keywords
Αναζητήσεις
ταχυρυθμα ηλεκτρονικα, μαθηματα χρησησ υπολογιστων ενηλικες
Τυχαία Θέματα