Με το δημοψήφισμα η Ελλάδα θα αποφασίσει για το ΠΩΣ θα πεθάνει, όχι για το ΑΝ θα πεθάνει.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Ο Αδαμάντινος εχει IQ μεγαλυτερο απο 200, εχει φωτογραφική μνήμη, γράφει ΜΟΝΟ και με τα δύο χέρια διαφορετικά θέματα, ακούει τι γίνεται στο διπλανό δωμάτιο, είναι φοβερά διορατικός, διαβάζει πάρα πολυ γρήγορα, μιλάει 5 γλώσσες, είναι ορειβάτης, διατηρεί μια βιβλιοθήκη σε μέγεθος όση αυτή του Βατικανού, εχει laptop, eyePAd, 3D τηλεοραση, είναι πάρα πολύ πλούσιος
και.....
μορφωμένος, ζεί σε έπαυλη με 4 πισίνες ενω έχει μιλήσει και με τον Παίσιο, τον οποίο αυτός εκάλεσε τηλεφωνικά... Συνεπώς πρέπει να ακούτε ότι λέει και να το εκλαμβάνετε αυτόματα σαν σωστό. Αφου είναι αποδεδειγμένα μεγαλοφυής, πλούσιος, όμορφος και μορφωμένος εσεις είστε όλοι εκ προιμίου ηλίθιοι, φτωχοί και ανίκανοι. Αρα ότι λέει είναι Νόμος! Ο Αδαμάντινος είναι ένας νέος Μωυσής, ένας λογιος που θα σώσει τη χώρα, ενας νέος Αδαμάντιος Κοραής, ένας μέγας διδάσκαλος του Γένους!

Αστειεύομαι φυσικά. Το έβαλα σαν εισαγωγή για να σας εκνευρίσω, να σας κάνω να ζηλεψετε και μέσα απο την εκγρήγορση των αισθήσεων σας να σας επιστήσω την προσχή στο ότι ... αυτου του είδους οι εισαγωγές είναι στην πραγματικότητα εφαρμογές της θεωρίας του σοκ σε μικροτερη έκταση. Ενα καλό βιογραφικό πάντα σοκάρει. Θα έχετε παρατηρήσει ότι εκτός τους μετα Χρηστόν προφητες, σκάνε τελευταία στα ΜΜΕ και πολλοί άλλοι... στους οποίους τα ΜΜΕ κατεπιλογήν δίνουν πρόκριση και μικρόφωνο... Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο ούτε τα ΜΜΕ έγιναν ξαφνικά πιό ελεύθερα και δημοκρατικά... Πληρωνονται για να λένε όσα λένε και τη μπάλα την παίζουν λίγοι, που τους ξέρετε.

Ας πάμε στο θέμα τώρα γιατί όλα όσα επηρεάζουν ενα ψηφοφόρο είναι σοβαρά.

Αν γίνει το δημοψήφισμα – ακόμη κρατάω μια πισινή – όποια απόφαση και να ληφθεί δεν θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, που ειναι η χρεοκοπία. Το ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει δεν ήταν μυστικό στο εξωτερικό από το 2009. Γιαυτό και όταν έσκασε η ιστορία με τα Ελληνικά ομόλογα , οι Ιάπωνες πούλησαν άμεσα όσα Ελληνικά ομόλογα είχαν. Θα το εχετε ξεχάσει. Με τόσα που γινονται τι να θυμάται κανείς; ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΤΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

H Ελλάδα πάει με φόρα στην φτωχεια είτε έτσι είτε αλλοιώς. Το δημοψήφισμα αφορά την επιλογή του τρόπου του θανάτου. Η χρεοκοπία έχει γίνει εσκεμμένα και βάσει σχεδίου, που απλά ολοκληρώθηκε επί ΓΑΠ. Μη τον λέτε μ..., άλλοι ειναι οι μ... Καταλαβαίνετε ποιους εννοώ.

Ποιοι είχαν την ευθύνη για την κατάσταση εδώ που έφτασε τα τελευταία δύο χρόνια; Mα και ο Σαμαράς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στα δύο χρόνια που πέρασαν είχαν πιεί το αμίλητο νερό όταν συνέβαιναν τα θαύματα της Ελληνικής Οικονομίας. Αλοιμονο να πιστεύει κανείς οτι μια δημοκρατία είναι δημοκρατία όταν ο ρυθμιστής του πολιτεύματος και η αξιωματική αντιπολίτευση είναι σε κατάσταση αυξανόμενης αποσύνθεσης.

Ειτε βγεί ο Σαμαρας είτε όχι η κατάσταση δεν θα αλλάξει. Μιά απο τα ίδια είναι. Η Ελλαδα χρειάζεται κάτι αλλο. Αν σταματήσουν οι διαπροσωπικές επιθέσεις και δοθεί μικρόφωνο
Keywords
Τυχαία Θέματα