Μεγάλος εκδοτικός όμιλος να ζητάει από τους εργαζόμενους να στείλουν επιστολές στην τράπεζα για να πληρωθούν

Το ότι φτάσαμε στο σημείο, μεγάλος εκδοτικός όμιλος να ζητάει από τους εργαζόμενους να στείλουν επιστολές στην τράπεζα για να πληρωθούν, αφού η ίδια δεσμεύει τις πωλήσεις τους από το περίπτερο, φανερώνει την κατάντια του Τύπου σε αυτή την χώρα.

Και όχι μόνο, ακόμα και αν αρρωστήσεις να ζητούν τον λόγο από τον γιατρό που είσαι τάβλα και δεν μπορείς να δουλέψεις μέσω Προσωπάρχη… Νέα ήθη, νέα
καταπάτηση των στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων. Και τα χειρότερα έρχονται.

MEGA ΑΛΛΑΓΕΣ

Νέα σελίδα για το Mega αφού δημοσιογράφοι ταυτισμένοι με την......
εικόνα του καναλιού, πήραν το καπελάκι τους στραβά και προτίμησαν την παχυλή αποζημίωση, έστω και με δόσεις, που φτάνουν τον ένα χρόνο. Ενώ διάφορες πληροφορίες θέλουν τους μεγαλοεκδότες να μην βάζουν ευρώ ή δραχμή από την τσέπη τους πια.

Για το τι επικρατεί στο Mega το πε ο Θάνος Πασχάλης όσο πιο γλαφυρά γίνεται. «Νιώθω χαρά που εγκαταλείπω κάποιους στους οποίους δεν άρεσε ότι ήμουν απροσκύνητος»

Ο «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ» ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Και ενώ συμβαίνουν αυτά ο Γιώργος Παπαδάκης μας κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια τις τελευταίες μέρες. Την μια πετάει το καρφί ότι λήγει το συμβόλαιο του, παίρνουν φωτιά τα blogs και η espresso φυσικά και την άλλη μέρα σιγοτραγουδά, «Εμείς οι δυο πάμε πακέτο δεν θα χωρίσουμε ποτέ» και στέλνει για άλλη μια φορά την Espresso αδιάβαστη. Δεν είναι εποχές για νευρικό κλονισμό αγαπημένε μας κύριε Παπαδάκη

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ SHOWBIZ

Το πόσο γιαλαντζί είναι ο «λαμπερός» κόσμος της showbiz αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου στο Star. Όταν είσαι δυνατός και χλιδάτος είναι όλοι φίλοι σου. Όταν είσαι αδύναμος όλοι χάνονται. Είναι νομοτελειακό τέλος.

Κατά τα άλλα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον χαλάει το κυνηγητό των paparazzi για την νέα του γνωριμία στην Νάξο!!! Όχι για να καταλάβεις τα δράματα που ζούμε σε αυτή την χώρα, όπου σταματάει η λογική ξεκινά ο Γρηγόρης.

Η ΕΡΤ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

Τιμημένε αναγνώστη πάλι καλά που έρχεται το Euro και οι Ολυμπιακοί και θα έχουμε ζωντανό πρόγραμμα από την ΕΡΤ, αφού τα ιδιωτικά κανάλια σταματούν άρον άρον τα προγράμματα τους και βάζουν από αρχές Ιούνη επαναλήψεις. Αν σκεφτείς ότι η σεζόν ξεκινάει εκεί στα τέλη Οκτώβρη με Νοέμβρη, δεν θέλω να σε πικράνω αλλά…την κάτσαμε την βάρκα…

briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα