Μετά τους βουλευτές καρατομούνται και συνδικαλιστές σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ!

Εκτός ψηφοδελτίου κινδυνεύει να μείνει το μέλος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Μπέσης, που είναι φίλος του Αντ. Σαμαρά, επειδή δε συμφωνεί με το μνημόνιο!
Μετά τους βουλευτές καρατομούνται και συνδικαλιστικά στελέχη στο ΠΑΣΟΚ και στη Ν.Δ., που έχουν δημόσια απορρίψει το μνημόνιο.
Με αυτό τον τρόπο τα δύο κόμματα θέλουν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θα.........
ανεχτούν οποιαδήποτε παρέκκλιση από τις θέσεις τους περί του μνημονίου. Ο κ. Παπανδρέου θεωρεί ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος για την οικονομική σωτηρία της Ελλάδας! Ο κ. Σαμαράς λέει ναι στο μνημόνιο, αλλά με επαναπραγμαδιάτευση των όρων.
Κάποιοι συνδικαλιστές και στα δύο κόμματα κινούνται σε σκληρή γραμμή και απορρίπτουν συνολικά το μνημόνιο. Ένας από αυτούς είναι και το ηγετικό μέλος της ΑΔΕΔΥ, συνδικαλιστής της Ν.Δ., Κώστας Μπέσης, που με δημόσιες δηλώσεις καταδίκασε το μνημόνιο και την ψήφισή του, ταυτιζόμενος απόλυτα με την ΑΔΕΔΥ. Μέχρι τώρα θεωρούνταν σίγουρη η υποψηφιότητά του στη μονοεδρική Θεσπρωτία, αφού είναι από τα χρόνια της "Πολιτικής Άνοιξης" προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά. Μετά τις τελευταίες, όμως, εξελίξεις, του διαμηνύθηκε (όπως και σε άλλους συνδικαλιστές του κόμματος) να...ανακρούσει πρύμνα, γιατί θα βρεθεί, χωρίς καλά καλά να το καταλάβει εκτός ψηφοδελτίου.
www.katoci.com
Keywords
Τυχαία Θέματα