Μια ακόμη στυγερή δολοφονία ενός Έλληνα βιοπαλαιστή από αλλοδαπούς

Μια ακόμη στυγερή δολοφονία ενός Έλληνα βιοπαλαιστή από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε σήμερα Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η δολοφονία είχε διαπραχθεί στις 3 Ιουλίου στις 5 το πρωί στην συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης στην Κυψέλη.
Από την έρευνα-προανάκριση που....
διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες, πρωινές ώρες της 3ης Ιουλίου φεύγοντας από το Γκάζι όπου διασκέδαζαν, σταμάτησαν το ΤΑΧΙ που οδηγούσε το θύμα, ζητώντας να τους μεταφέρει στον περιφερειακό της Κυψέλης. Όταν έφθασαν στη συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης
στην Κυψέλη, επιτέθηκαν στο θύμα με σκοπό τη ληστεία και αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι με ανθρωποκτόνο πρόθεση, του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο, ένα κερματοδέκτη με άγνωστο χρηματικό ποσό, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η εθνικότητα των δολοφόνων; Γεωργιανοί. Η χώρα αυτή εξάγει συνήθως εκτός από «ομογενείς» επί πληρωμή τρεις ακόμη κατηγορίες «οικονομικών μεταναστών»: Είτε δολοφόνους, είτε ληστές είτε και τα δύο.
Τώρα θέματα όπως εάν ήταν παράνομα στη χώρα – μη νόμιμα όπως αρέσκονται πολλοί να λένε- απλώς είναι λεπτομέρειες καθώς η υπόθεση έχει λήξει προ πολλού. Η είσοδος και η παραμονή είναι ελεύθερη άσχετα εάν στο πέρασμά τους οι ορδές των αλλοδαπών αφήνουν πίσω τους νεκρούς Έλληνες. Είναι κάτι που το έχει ενστερνιστεί και αποδεχτεί πλήρως η πολιτεία κυριότερα δε η προηγούμενη –που εξακολουθεί να είναι και νυν σε μεγάλο βαθμό- κυβέρνηση.
Με συγκεκριμένες κινήσεις της –νομοσχέδια για την ιθαγένεια ή για την «εχθροπάθεια»- που ήταν από τα πρώτα μελήματά της όταν ήρθε στην εξουσία έδειξε ουσιαστικά και τη διαδρομή την οποία βιώνει ήδη αλλά και θα βιώσει ο τόπος τα επόμενα χρόνια. Όλοι αυτοί βέβαια οι σχεδιασμοί στην πλάτη του Ελληνικού λαού, ο οποίος αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα τους αποδέχεται.
Όσο για τους Γεωργιανούς δολοφόνους, ο ένας εξ αυτών συνελήφθη. Οι άλλοι δύο αναζητούνται κάπου στην ελληνική «επικράτεια».
Τέτοιος μαζοχισμός, τέτοια ηττοπάθεια, τέτοια υποταγή στη νέα διαμορφούμενη -από ξένα και ντόπια κέντρα αποφάσεων- τάξη των «πολυπολιτισμικών» κοινωνιών που επικροτεί και το σύνολο των κομμάτων της αριστεράς δεν έχει υπάρξει σε καμιά χώρα του πλανήτη.
Με τις υγείες μας…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα