Μίλησε με Ερντογάν ο Παπαδήμος

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε αργά το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος.

Η επικοινωνία έγινε στο πλαίσιο ανάληψης των νέων καθηκόντων του, από τον κ. Παπαδήμο, ωστόσο συζητήθηκαν μια σειρά από....
θέματα ελληνοτουρκικού ενδιαφέροντος.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι θα πρέπει να συνεχιστεί
η προσέγγιση των τελευταίων χρόνων και η «περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων». Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου «συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις διεθνώς, και ειδικότερα στην νοτιοανατολική Μεσόγειο».

Σημειώνεται ότι, στις 12 σήμερα το μεσημέρι ο κύριος Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κύριο Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο πρωθυπουργός με τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Ο κύριος Παπαδήμος θα ενημερώσει τον κ. Καρατζαφέρη για το ταξίδι του στις Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο και την Φρανκφούρτη και τις επαφές που είχε εκέι με ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους.

Ο κύριος Παπαδήμος την Τετάρτη είχε συναντήσεις στο γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου με τους κ.κ. ΠαπανδρέουΣαμαρά για τον ίδιο λόγο.

Ανοιχτό παραμένει αν ο πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα θα έχει συναντήσεις και με τους προέδρους των κομμάτων που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνησή του.

http://www.protothema.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα