Μύλος στη Β3 Νομαρχιακή της Ν.Δ.'' Ήλθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα''

Γράφει ο kours@ros

Μύλος στη Β3 Νομαρχιακή της Ν.Δ., όταν ο πρόεδρος Χρήστος Παπαχρυσάνθου αποφάσισε να οργανώσει εκδήλωση στο Κέντρο Νεότητας του Χαλανδρίου με προσκεκλημένο τον Άδωνι Γεωργιάδη και… γκεστ σταρ τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος, αν και υποψήφιος στην Περιφέρεια, προσεκλήθη για…
έναν χαιρετισμό!

Μπροστά στον κίνδυνο να δημιουργηθεί η εντύπωση πως οργανώνεται
μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους «νεοφώτιστους», τα υπόλοιπα στελέχη της Νομαρχιακής θέλησαν να προσθέσουν ένα εξαιρετικά αποδεκτό από όλους – και όχι μόνο από τους Νεοδημοκράτες – πρόσωπο και πήραν την πρωτοβουλία να καλέσουν και την επίσης υποψήφια στη Β΄ Αθηνών, Σοφία Βούλτεψη.
Εκείνη, αποδέχθηκε, αλλά αργότερα – δημοσιογράφος βλέπετε – έλαβε τις πληροφορίες της και συνειδητοποίησε πως η παρουσία της θα κατέληγε να χρησιμοποιηθεί (παρά τις καλές προθέσεις των υπολοίπων, πλην προέδρου, προσκαλούντων) προς νομιμοποίηση της μεθόδευσης.
Τηλεφώνησε στον πρόεδρο και του εξήγησε ότι δεν παίρνει μέρος σε παιχνίδια και κυρίως δεν παίρνει μέρος σε εκδηλώσεις που φυλάσσονται από τα ΜΑΤ – είναι άλλωστε γνωστό πως η κ. Βούλτεψη διαφωνεί με το Μνημόνιο, έχει δημόσια διαφωνήσει με τον Άδωνη που υπερασπιζόταν μετά μανίας το πρώτο μνημόνιο και έχει επανειλημμένα δηλώσει πως θέτει υποψηφιότητα για να προσπαθήσει ως βουλευτής να χρησιμοποιήσει γνώσεις και διαπραγματευτική εμπειρία για να βοηθήσει στην πορεία εξόδου από το Μνημόνιο.
Όσο για τον πρόεδρο, αδιαφορώντας για την οικογενειακή, δημοσιογραφική και πολιτική της ιστορία, της απάντησε με απαξιωτικό τρόπο και της έκλεισε το τηλέφωνο – γεγονός που έχει εξοργίσει όλα τα στελέχη της Νομαρχιακής.
Καινούργιο κοσκινάκι που και πού να σε κρεμάσω ή αυτό θα πει ήλθαν τα άγρια να
διώξουν τα ήμερα…
http://www.pitsounicity.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα