ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Και φυσικα γι αυτό δεν θα είναι αλλος υπεύθυνος παρα μονο η απολιθωμένη ηγεσία του ΚΚΕ. Σήμερα, στην εκδήλωση -συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Νεα Ιωνία Βόλου στην αίθουσα του Μεταξουργείου, μετα απο τα γνωστες μαλακίες της Αλέκας περί σύστασης επιτροπών στις Λαικες γειτονιές και σε όλους του χώρους δουλειάς (ποιάς δουλειάς.??) λες και θα κάναμε έφοδο στα....
χειμερινά ανάκτορα του
Τσάρου, παρεβρέθηκαν το πάνελ, και ακροατήριο αποτελούμενο απο ΤΕΣΣΕΡΑ άτομα.!!!!!!! Απίστευτο.!! Πού.??? Στην Νεα Ιωνία Βόλου, την αποκαλούμενη πρώην Μικρη Μόσχα.!!! Που κάτω από κανονικές συνθήκες θά έπρεπε να είναι φίσκα.
Ευτυχώς πού στο ΚΚΕ δεν υπάρχουν οργανα τύπου KGB, διαφορετικά όλα τα μέλη της ΚΕ θα είχαν προ πολλού ξηλωθεί, και όχι μονον. Εδω όμως είναι Ελλάδα, η χώρα της αρπαχτης , της εξουσιολαγνείας, της προδοσίας, του δοσιλογισμού, και του απροσδιόριστου. Ολα είναι χύμα.

Εκει στην ΚΕ του ΚΚΕ, η μαστουρώνουν και ονειρεύονται Μπολσεβίκους, τεράστια εργοστάσια με χιλιάδες σκλάβους όπου συγκαλούνται μυστικες επαναστατικές επιτροπές, η μεθάνε με νοθευμενη βόκτα και δεν λενε να καταλάβουν οτι ο κόσμος θέλει άλλου είδους οργάνωση και άλλα πρόσωπα στην ηγεσία του κόμματος, που θα δώσουν πνοή και έμπνευση στο λαό. Βγαινει εκείνος ο Χαλβατζης στο γυαλί η ο άλλος ο Μπογιόπουλος ή ο Σκυλλάκος κλπ κλπ, και πρίν ανοίξουν το στόμα τους ξέρεις ακριβώς τι θα πούνε... ..ουτε ιεχωβάδες να είσασταν.!! Δυστυχώς όμως, όπως και ο Πάπας, είναι ισόβιοι ηγέτες, που αναμασάνε τα ίδια αναχρονιστικά κλισέ , γατζωμένοι στη γαμημένη την καρέκλα μέχρι τελικής πτώσης από φυσιολογικό θάνατο.!!!
Εαν αγαπητοί σύντροφοι, θεωρείτε την μακρόχρονη θητεία σας επιτυχημένη επειδή καταφέρατε να καθηλώσετε τα ποσοστά του κόμματος της εργατιάς στο 7% κατα μέσο όρο τα 35 τελευταία χρόνια... τότε μπράβο σας. !! Οι ανύπαρκτες λαικές γειτονιές, οι ανύπαρκτες επαναστατικές επιτροπές, οι εξαφανισμένοι αυτοαπασχολούμενοι, τα εξολοθρευμένα μικρομάγαζα (εκτός απο το δικό σας φυσικα), οι άφαντοι φτωχοί αγρότες, και οι στρατιες ανέργων, σας στέλνουν αγωνιστικό χαιρετισμό (η τελευταίο ασπασμό), και από ότι φένεται θα σας μαυρίσουν και σας το ίδιο όπως και τους τούς άλλους συνένοχους της εξαθλίωσής τους, γιατι δεν είστε παρά ενα γρανάζι στην κρεατομηχανη του συστήματος, που με ευλάβεια υπηρετείτε.

ThanoSk.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα