Να γιατί δεν θα σας αφήσουμε να μας κάνετε με το ζόρι "αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών"

Η παρούσα ανάρτηση είναι η αρχή μιας σειράς αναρτήσεων μέσω των οποίων θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για το φασιστικής έμπνευσης προσχέδιο νόμου του υπουργείου υγείας, μέσω του οποίου καταπατάται η ελευθερία και το αυτεξούσιο του ανθρώπου.
Μέσω της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και της "Κάρτας του Πολίτη", έχουμε αποδείξει με εκατοντάδες στοιχεία, ντοκουμέντα και επιχειρήματα, ότι οι εντολοδόχοι της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και οπαδοί της "Ν¨εας Εποχής" , του "νέου πατριωτισμού" και....
της "επανίδρυσης του κράτους", θα αποκτήσουν τεράστια δύναμη και εξουσία πάνω στην
δημόσια και ιδιωτική μας ζωή.
Θα γίνουν τελικά αυτό που ονειρεύονταν ανέκαθεν οι κάθε είδους δικτάτορες, δηλαδή απολυτοι εξουσιαστές της ζωής και της βούλησης του κάθε εξουσιαζομένου "πολίτη".
Οι "αντιεξουσιαστές της εξουσίας" τρέχουν, βιάζονται να τελειώσουν με το θεσμικό θωράκισμα του νέου και τελικού τυραννικού μετασχηματισμού τους .

Κάθε μέρα και ένας νόμος κάθε βδομάδα και μια "επικαιροποιημένη" μορφή του σύγχρονου φασισμού.Δεν προλαβαίνουμε πιά να διαβάσουμε τις φρικτές λεπτομέρειες των νέων "συμβολαίων θανάτου" που βγάζουν σε δημόσια "διαβούλευση".
Αυτή η υπερπαραγωγή νόμων , διαταγμάτων κ.α καταδεικνύει περίτρανα τον χαρακτηρισμό του "εντολοδόχου".Πρακτικά είναι αδύνατον ένας τέτοιος συρφετός πνευματικά και πολιτικά δυσκίνητων αποφοίτων της Μπίλντερμπεργκ και της Scientology να καταφέρνει να συγγράφει καθημερινά χιλιάδες σελίδες νομοσχεδίων , προεδρικών διαταγμάτων κ.α , στο περιεχόμενο των οποίων θα βρεί κανείς κάθε είδους διαστροφή του νομικού , πολιτικού,συνταγματικού, κοινωνικού αξιακού μας συστήματος.

Μια τέτοια καθώς φαίνεται "διατεταγμένη υπηρεσία",είναι και η παρουσίαση ενός προσχεδίου νόμου που θα ζήλευε ακόμα και ο αγαπημένος "γιατρός" του Χίμλερ ο περίφημος "Δόκτωρ" Μέγκελε.

Με αυτό λοιπόν το νομοσχέδιο, περνούν απο την χαραμάδα της πίσω πόρτας ,την καθιέρωση της "ευθανασίας" μεταμφιεσμένη με το ψευτοανθρωπιστικό κουρέλι της "δωρεάς σώματος" .Για να χρυσώσουν δε το φαρμάκι που έχουν ετοιμάσει, μας λένε ότι όποιος θέλει, μπορεί απο τώρα να δηλώσει στην τάδε επιτροπή πως αρνείται να γίνει δωρητής σώματος.

Πόσοι άραγε απο τους συμπολίτες μας θα αντιληφθούν τον φρικτό κίνδυνο που θα τους απειλεί αν τυχόν βρεθούν π.χ στην θέση του θύματος ενός τροχαίου δυστυχήματος, ή ενός αιφνιδίου εγκεφαλικού επεισοδίου ή κάποιου εμφράγματος;
Θα έχουν άραγε την μεταχείριση που πρέπει ή θα πέσουν στα χέρια κάποιου επίορκου γιατρού ή μιας ιδιωτικής εταιρείας παροχής υγειονομικής περίθαλψης που θα έχει κρεμασμένη στο χειρουργείο μια λίστα με "παραγγελίες" οργάνων είτε απο το εθνικό κέντρο μεταμοσχεύσεων, είτε απο ...αλλού.
"Όποιος δεν θέλει μπορεί να δηλώσει απο τώρα την άρνησή του να γίνει δωρητής σώματος"

Δηλαδή μας λένε απροσχημάτιστα ότι στις γιγάντιες βάσεις δεδομένων που κατασκευάζουν, εκτός απο κάθε τι που αφορά την δημόσια και ιδιωτική μας ζωή ,θα κατα
Keywords
Τυχαία Θέματα