Ναι Ειστε Ολοι Ιδιοι !!!

Γράφει ο 1+1+1….πολίτης

Ναι κύριοι βουλευταί είστε όλοι ίδιοι και εσείς και οι προηγούμενοι και εάν σας αφήσουμε και οι επόμενοι.
Αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος ισοπεδώνει τα πάντα και σας βάζει στο ίδιο « τσουβάλι » όλους και κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται όταν καταργήσατε την αξιοκρατία και επιτρέψατε να επιπλέουν οι φελλοί, γιατί έτσι βόλευε όλους σας.
Δημιουργήσατε κομματικούς στρατούς που ήλεγχαν τα πάντα από τον συνδικαλισμό, τον αγροτικό συνεταιρισμό, το σωματείο, την πρωτοβάθμια την...
δευτεροβάθμια οργάνωση, κανονίζατε προσλήψεις στο Δημόσιο, στους συνεταιρισμούς στις
τράπεζες ακόμη και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Όποιος δεν ακολουθούσε το σύστημα, προσπαθούσατε να τον δελεάσετε είτε με προαγωγές , είτε με διάφορα χρηματικά μπόνους , προμήθειες , με ταξίδια, με θέσεις σε κομματικές οργανώσεις και ακόμη και με την θέση του βουλευτού και ευρωβουλευτή.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα λόγια του Ανδρέα στον Μαυράκη Δ̸τη της ΔΕΗ «είπαμε ένα δωράκι όχι και 500 εκατομμύρια δρχ » που να ήξερε ότι τέτοια ποσά στην εποχή μας είναι αμελητέα .
Όσοι κατάλαβαν από νωρίς το σύστημα αποσύρθηκαν Κουλουριάνος Ποτάκης Λάζαρης Βερυβάκης, Πεπελάσης , Δρετάκης , Τρίτσης, Μαγκάκης, Στεφανόπουλος κ.α.
ΙΟσοι προσπάθησαν να πολεμήσουν το σύστημα από μέσα βρέθηκαν διωγμένοι, απολυμένοι με γελοίες δικαιολογίες καταστράφηκαν οικονομικά και ψυχικά και στο τέλος ξεχάστηκαν.
Υπάρχει και τρίτη κατηγορία του συστήματος εκείνων των πολιτικών των συνδικαλιστών του δημοσίου, των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ , των κομματικών στελεχών της κατάψυξης , που περιμένουν να τους προωθήσουν ανάλογα με τις συνθήκες την κατάλληλη στιγμή , αφού προηγουμένως δι υπογραφών, υποσχετικών, εκβιαστικών και άλλων πράξεων ή ενεργειών, τους καταστήσουν πειθήνια όργανα του συστήματος .
Στο ίδιο το σύστημα υπάγονται οι πολιτευτές και οι αποτυχόντες βουλευτές οι οποίοι τακτοποιούνται σε διευθυντικές θέσεις Τραπεζών ,οργανισμών, μέλη διοικητικών συμβουλίων , διευθυντών ΕΣΥ και άλλων υψηλόβαθμων θέσεων.
Το σύστημα κλείνει με τις γυναίκες, τα παιδιά , τους αδελφούς τους ανεψιούς τους κουμπάρους οι οποίοι πλαισιώνουν τα πολιτικά γραφεία και μετά από μερικά χρόνια δημιουργούνται προσωποπαγείς ,μετακλητές θέσεις και θέσεις εξωτερικών συνεργατών στο στενό Δημόσιο τομέα στους Δήμους και στην Βουλή για την πρόσληψη τους .
Έχει γεμίσει η βουλή από τους συγγενείς των βουλευτών, πολιτευτών, υπαλλήλων της βουλής των διευθυντών πολιτικών γραφείων, είναι τόσοι πολλοί που κάποιος υπάλληλος έλεγε « μη κατά λάθος μας φωνάξουν όλους μαζί , με τα αυτοκίνητα μας θα κλείσουμε την Αμαλίας και δεν θα έχουμε καρέκλες να καθίσουμε » .
Αμοιβές μέχρι πριν μερικούς μήνες 15 και 16 μισθούς, μεγάλα εφάπαξ ένα με δύο μισθούς για κάθε χρόνο εργασίας, σήμερα δίδεται ένα πριμ εξτρά που στην πραγματικότητα καλύπτει το κενό που δημιουργεί η απώλεια του 15ου και 16ου μισθού που λάμβαναν οι υπάλληλοι της Βουλής για το άνοιγμα και το κλείσιμο των εργασιών του Κοινοβουλί
Keywords
Τυχαία Θέματα