ΝΑΤΟ : - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

Το ΝΑΤΟ ως γνωστόν είναι μια πολιτική και στρατιωτική οργάνωση κρατών του ΒορειοΑτλαντικού συμφώνου, με στρατιωτικούς και πολιτικούς σκοπούς, ιδρύθηκε δε μετά το Β! Παγκόσμιο πόλεμο, ως αντίπαλο δέος της τότε ΕΣΣΔ, και της στρατιωτικής αυτής παρουσίας στην Ανατολική Ευρώπη. Έκτοτε το ΝΑΤΟ ξέφυγε από το ιδρυτικό καταστατικό του, και έγινε ένας επιθετικός στρατιωτικός οργανισμός,
δυνάστης των ....
φτωχών και αδυνάτων λαών και κρατών της υφηλίου.

Το ΝΑΤΟ χρηματοδοτείται από τα κράτη-μέλη, δηλαδή πληρώνουμε τον εχθρό μας για να μας σκοτώσει. Τρέφουμε μια οχιά στο κόρφο μας.

Το καταστατικό ίδρυσης του ΝΑΤΟ προβλέπει τη στρατιωτική προστασία των κρατών-μελών από εξωτερική απειλή, όμως αυτό πια δεν τηρείται. Είτε μέσα στο ΝΑΤΟ είσαι, είτε έξω, αντιμετωπίζεις εχθρική απειλή από τα ίδια τα κράτη μέλη, εάν είσαι αδύναμος.

Ανέτρεψαν το Καραμανλή για τους ενεργειακούς αγωγούς με τη Ρωσία,

για να μη κατέβη η Ρωσία στο Αιγαίο, ούτε μέσω αγωγών, και σήμερα ανατρέπουν το Μπερλουσκόνι της Ιταλίας για την ίδια αιτία.

Δηλαδή επεμβαίνουν στα εσωτερικά θέματα των κρατών-μελών.

Η Τουρκία π.χ. αν και μέλος του ΝΑΤΟ, απειλεί ένα άλλο μέλος του ΝΑΤΟ την Ελλάδα, να της αποσπάσει κομμάτια της Ελληνικής επικράτειας, όπως το Αιγαίο και τη Θράκη, δηλαδή αναρχία και ασυδοσία μέσα στο ΝΑΤΟ, φτάνει αυτή η ανεξέλεγκτη ασυδοσία να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, δηλαδή των αφεντικών του ΝΑΤΟ. Σήμερα αντιμετωπίζουμε οικονομική απειλή από τα κράτη της βορείου Ευρώπης, επίσης μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. που ζητούν Ελληνική εθνική κυριαρχία.

Το έτος 1950 η Ελλάς εισήλθε στη Δυτική αυτή συμμαχία, επειδή τότε υπήρχε σοβαρός λόγος για την ασφάλεια της χώρας, αφού όλοι οι βόρειοι γείτονες είχαν ενταχθεί στο σύμφωνο της Βαρσοβίας.

Όμως ίσχυε η συμφωνία της Μάλτας, με την οποία Αμερικανοί, Ρώσοι, και Άγγλοι, είχαν μοιράσει τον κόσμο.

Με βάση αυτή τη συμφωνία η Ελλάς είχε κατακυρωθεί στη Δύση, επομένως δεν κινδυνεύαμε από το σύμφωνο της Βαρσοβίας.

Κοσμοκράτορες & ΝΑΤΟ:

------------------------------------

Εδώ θα αναλύσουμε το ΝΑΤΟ όπως δεν το ξέρουμε. Χρειάζεται πολύ θάρρος και τόλμη για να γράψεις δημοσίως αυτά που πολλοί λέγουν.

Με τη πάροδο του χρόνου το ΝΑΤΟ κατέστη όργανο και αιχμή του δόρατος, στα χέρια των Επικυρίαρχων του πλανήτη, δηλαδή το ΝΑΤΟ έγινε οι ένοπλες δυνάμεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έτσι το ΝΑΤΟ κατέστη ένας πολύ επικίνδυνος στρατιωτικός οργανισμός στα χέρια ολίγων πονηρών, ενάντια στους λαούς του πλανήτη. Οι Εξουσιαστές και Επικυρίαρχοι της Γης, βρήκαν έτοιμο ένα πανίσχυρο στρατιωτικό οργανισμό, και με το πλούτο και την ισχύ που διέθεταν, κυριολεκτικώς τον άρπαξαν για δική τους χρήση.

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και κρατών της Ευρώπης είναι ενταγμένες στο ΝΑΤΟ, και συνεπώς στη διάθεση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορ
Keywords
Αναζητήσεις
(συμφωνία της μάλτας)
Τυχαία Θέματα