ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης: Δεν έχει διασφαλιστεί η ψήφος εμπιστοσύνης

VIDEO

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Αχελώος tv και στους Μάκη Μάκκα και Νάνα Θεοδωροπούλου ο Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης ανέφερε οτι την πρωτοβουλία για την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας την έχει η κυβερνητική πλειοψηφία όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει διασφαλιστεί η ψήφος εμπιστοσύνης.

Ο Βουλευτής τόνισε ότι δεν είναι σίγουρο ότι στην διάρκεια κοινοβουλευτικών διαδικασιών ότι θα επικρατήσουν οι κομματικές επιλογές, οι κομματικές επιβολέςενώ επισήμανε ότι
η νέα Κυβέρνηση θα έρθει στην Βουλή και ο κάθε Βουλευτής έχοντας επίγνωση των ευθυνών του θα.....
ψηφίσει σε αυτή την κρίσιμη στιγμή κατά συνείδηση .

Σχολιάζοντας τα σενάρια για επιλογή του Λουκά Παπαδήμου ως νέου πρωθυπουργού που θα ηγηθεί της κυβέρνησης εθνικής σωτηρία ο κ Σταμάτης τόνισε ότι είναι αξιόλογη επιλογή που έχει το κύρος και την ικανότητα να σταθεί απέναντι στους Ευρωπαίους Εταίρους και να διαπραγματευτεί , ανέφερε όμως ότι δεν θα αξιολογηθεί μόνο ο Πρωθυπουργός αλλά συνολικά η Κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί.

Ο Βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι δεν συμφωνεί με την λύση του Φίλιππου

Πετσάλνικου

Ο κ. Δημήτρης Σταμάτης εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να μετάσχουν στην κυβέρνηση περισσότερα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι τεχνοκράτες.

Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα