Νέα επίθεση της ΔΗ.ΣΥ. στον Νικολούδη

Την απόλυτη αποκατάσταση του ονόματος της Ντόρας Μπακογιάννη και του κόμματός της απαιτούν πλέον στη Δημοκρατική Συμμαχία μετά τη γνωστή ιστορία στην οποία ενεπλάκη ο Ισίδωρος Κούβελος.
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης είχε συνάντηση με τον εισαγγελέα Π. Νικολούδη ο οποίος σε δηλώσεις
του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μιλήσει ποτέ για βουλευτή παρόλο που...
τα πρακτικά τον διαψεύδουν.

Μάλιστα ο άλλος κρητικός βουλευτής του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη Λευτέρης Αυγενάκης «κάρφωσε» τον κ. Νικολούδη με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα.

«Η παρωδία και η απόλυτη γελοιοποίηση των θεσμών συνεχίζεται με τον Πρόεδρο της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος Π. Νικολούδη να δηλώνει ότι ποτέ δεν ανέφερε τη λέξη «βουλευτής» αν και από τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης προκύπτει ότι τότε είχε αναφέρει ότι είναι ‘ένας από τους 300’», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης ζητώντας από όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους «επειδή με τέτοιες δηλώσεις δεν θίγεται μόνο η αξιοπιστία του ελληνικού πολιτικού και δικαστικού συστήματος αλλά και η αξιοπιστία ολόκληρης της χώρας στο εξωτερικό».

Επιπλέον ο βουλευτής Ηρακλείου, επικαλούμενος επιστολή του προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου προς το Γερμανικό Κοινοβούλιο σύμφωνα με την οποία το ένα εκατομμύριο ενός ‘υποτιθέμενου’ βουλευτή σε άγνωστο συνάλλαγμα και με άγνωστο προορισμό δεν υπήρξε ποτέ, ανέφερε ότι «γίναμε μάρτυρες της απόλυτης αναδίπλωσης» καθώς «δεν υπήρξε ποτέ ούτε χαμένο εκατομμύριο, ούτε ανακόλουθος βουλευτής».

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα