Νέες φοβερές αποκαλύψεις από τον Γιώργο Πάλμο: "Με τα Ελληνικά Υπερόπλα θα είχαμε Αιώνια Υπεροχή στο Αιγαίο!"

Θόρυβος προκλήθηκε από τα δημοσιεύματά μας περί ελληνικών υπερόπλων και γεωστρατηγικής ισχύος της Ελλάδας στο Αιγαίο, που κάναμε – υπό τη μορφή συγκλονιστικών αποκαλύψεων του σπουδαίου Έλληνα ερευνητή Γιώργου Πάλμου – σ’ αυτή εδώ την εφημερίδα.

Ο θόρυβος αυτός δείχνει πρώτα απ’ όλα ότι το θέμα των υπερόπλων όχι απλά είναι υπαρκτό, αλλά συνεχίζει να παραμένει στην «καυτή» επικαιρότητα, απ’ τη στιγμή που συνδέεται άμεσα με την εθνική
ασφάλεια της...

χώρας μας, αλλά και με το ίδιο της το μέλλον! Δείχνει επίσης ότι «κάποιοι» κύκλοι ενοχλούνται τα μέγιστα από αυτό το θέμα και, φυσικά, δεν θέλουν να προβάλλεται και να παραμένει στη δημοσιότητα.

Φαίνεται ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι κύκλοι («Έλληνες» κατά τα άλλα!) προτιμούν την τουρκική υπεροπλία στην περιοχή και όχι την ελληνική και έχουν τρομοκρατηθεί από τις αποκαλύψεις του κ. Πάλμου!... Εμείς βέβαια δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βγάζουμε στη φόρα αυτά και άλλα «καυτά» στοιχεία, εφόσον είναι προς όφελος του ελληνισμού. Και δεν φοβόμαστε καθόλου τους εν λόγω άθλιους «κυρίους», οι οποίοι ελέγχονται από εμάς για εθνική μειοδοσία! Τον φόβο μας να ’χουν!...

Αλλά αυτή και μόνο η αρνητική τους αντίδραση αποδεικνύει ασφαλώς ένα πράγμα: ότι το όλο θέμα είναι 100% πραγματικό και υπαρκτό, γι’ αυτό τον λόγο και τους τρομάζει διαχρονικά κάθε αποκάλυψη γύρω από αυτό! Σε διαφορετική περίπτωση – αν δηλ. ήταν ψεύτικο και δημιούργημα φαντασίας – είναι βέβαιο ότι οι εν λόγω Γραικύλοι δεν θα ενοχλούνταν καθόλου (διότι δεν ασχολείσαι καν με ανόητες φαντασιώσεις) και απλά θα ξεπερνούσαν, χαμογελώντας ειρωνικά, το όλο ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση εμείς προειδοποιούμε όλους αυτούς ότι η εποχή της κυριαρχίας του ψεύδους τους έχει πλέον παρέλθει ανεπιστρεπτί και ότι έχουμε πλέον μπει στη Νέα Εποχή των αποκαλύψεών μας. Μια εποχή που θα τους χαλάσει τα ερασιτεχνικά τους σχέδια, αφού είμαστε αποφασισμένοι να τα βγάλουμε σιγά-σιγά ΟΛΑ στη φόρα, ανεξάρτητα από την ενόχληση που νιώθουν όλοι εκείνοι που ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια της πατρίδας μας!

Πανικοβλήθηκαν λοιπόν μερικοί επιτήδειοι της Μεταπολίτευσης, οι οποίοι κρατούσαν τόσα χρόνια τον λαό μας επίτηδες στην υπανάπτυξη, από τις εν λόγω αποκαλύψεις μας περί ελληνικών υπερόπλων. Ειδικότερα δε από το οπλικό σύστημα Ε2-92 της ερευνητικής ομάδας Γκιόλβα, υπό την επίβλεψη του Γιώργου Πάλμου (λόγω του ερευνητικού ινστιτούτου του κ. Πάλμου που ασχολείται με αυτά τα ζητήματα, του «Αχάνα ΙΗ»).

Για το συγκεκριμένο προηγμένης τεχνολογίας πολεμικό σύστημα ο Γιώργος Πάλμος μας είχε πει, μεταξύ άλλων, και τα εξής πολύ σημαντικά [ΣΗΜ.: βλέπε και στη συνέντευξή μας με τον κ. Πάλμο, στην «Ελεύθερη Ώρα», Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012]:

«Ένα οπλικό σύστημα, το οποίο επροσεφέρθη κάποια στιγμή στον ελληνικό στρατό είναι το Ε2-92. Το σύστημα αυτό «φοριέται» πάνω σε παλαιά αεροσκάφη τύπου Fantom και τύπου A7 Corsair, με συνέπεια τα αεροσκάφη αυτά να αποκτούν αορατότητα ως προς τα σύγχρονα αεροσκάφη F-16 κτλ.! Δ
Keywords
Αναζητήσεις
ellinika yperopla
Τυχαία Θέματα