Νεοδημοκρατικά βέλη κατά Βορίδη

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η... Συγγρού από τον αποτελεσματικό τρόπο που λειτουργεί στο υπουργείο του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες blogs κάθε λογής και διαμετρήματος αναλώνονται σε μια πολεμική κατά του υπουργού Μεταφορών με στόχο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την ουσία του θέματος που είναι η.....
παραγωγή έργου στο συγκεκριμένο
υπουργείο.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο τρόπος με τον οποίο επιτέθηκε ο τομεάρχης Δημοσίων έργων της Νέας Δημοκρατίοας Σταύρος Καλογιάννης στην ηγεσία του υπουργείου (δηλαδή στον Μ. Βορίδη) για το θέμα της αύξησης των διοδίων δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Και αυτό διότι όλοι ανεξαιρέτως γνώριζαν ότι η αύξηση αυτή προερχόταν από νόμο του τότε υπουργού Δημοσίων Έργων Γιώργου Σουφλιά και του πολιτικού παιδιού του και βουλευτή Ιωαννίνων Σταύρου Καλογιάννη.

Μάλιστα ο τομεάρχης σε λιγότερο από 24 ώρες αναγκάστηκε να τραβηχτεί πίσω από τη σκληρή δήλωσή του και αφού επισκέφτηκε στο υπουργείο τον κ. Βορίδη.

Βλέποντας στη Συγγρού ότι η «επιχείρηση λάσπη» δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες diktionews.gr, προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να... υιοθετήσουν την ιδέα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη περί ακροδεξιών στοιχείων ως στενών συνεργατών του κ. Βορίδη στα υπουργικά καθήκοντά του.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι για να μην φανούν ότι ρίχνουν νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται το δημοσιογραφικό ενδεχόμενο να τοποθετηθεί επικεφαλής της «Κρητικές Υποδομές Α.Ε.» ένας φοροτεχνικός και πολιτευτής του ΛΑΟΣ, ο Μανούσος Ντουκάκης. Παρουσιάζουν δε την τοποθέτηση αυτή ως αποφασισμένη, κάτι το οποίο βέβαια δεν ισχύει.

Στα κεντρικά γραφεία των «γαλάζιων» της λεωφόρου Συγγρού πάντως, νιώθουν ιδιαίτερα άβολα με τη δραστηριότητα του κ. Βορίδη.

Δεν είναι τυχαίο ότι παρά το γεγονός ότι στην κυβέρνηση Παπαδήμου βρίσκονται τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ (εκτός του Μ. Βορίδη και οι Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Γεωργίου και Αστέριος Ροντούλης), τα «γαλάζια» βέλη στρέφονται μόνον κατά του υπουργού Μεταφορών αφού είναι και ο μόνος ο οποίος παράγει έργο. Και αυτό φαίνεται να ενοχλεί τους παροικούντες την... σαμαρική Ιερουσαλήμ.
http://diktionews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα