Νερό και αλάτι

Το μόνο καλό που έχει φέρει η κρίση στην Ελληνική τηλεόραση είναι το γεγονός ότι μονιάζει μέχρι πρότινος άσπονδους εχθρούς. Έτσι σειρά ήταν της Ελεονόρας να τα βρει –τηλεοπτικά πάντα- με τον Βαγγέλη Περρή, που στο παρελθόν έχουν ανταλλάξει φαρμακερά βέλη.
Και όπως λέει το άσμα του συγχωρεμένου Στελάρα , «Και αν αλλάξαμε λόγια βαρεία, γύρνα πίσω και ξέχνα τα πιααααα, θα σου κλείιιιιισω το στόοοομα με χίλια φιλιά και ας παν στην.....
ευχή τα παλιάααααα!!!!» Πόσο απολαμβάνω αυτές τις τηλεοπτικές συμφιλιώσεις όμως πόσο!!

ΠΕΡΙ ΓΛΟΥΤΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

Πάντως για να πούμε την αλήθεια
η Ελεονόρα έβαλε τα πράγματα για τα οπίσθια της στην θέση τους, γιατί κακά τα ψέματα το θέμα των γλουτών της μονοπωλεί εβδομάδες την κοινή γνώμη και η αλήθεια είναι πήρα βαθειά ανάσα.

Δεν θα άντεχα άλλο αμφισβήτηση για το πόσο οι γλουτοί της λαμπερής παρουσιάστριας είναι αυθεντικοί ή προϊόν πλαστικής. Το θέμα το εξαντλήσαμε και η παρουσιάστρια μας διαβεβαίωσε ότι είναι όλα αυθεντικά. Όχι δεν χρειάστηκε να μας τους δείξει on camera για να πειστούμε ακόμα περισσότερο.

ΤΗΛΕ-ΑΓΑΠΕΣ

Επίσης η κρίση στην τηλεόραση φέρνει κοντά τους τηλεαστέρες. Φιλιά και αγκαλιές ο Παπαδάκης στην Ελένη και φιλοφρονήσεις. Και η Ελένη θυμήθηκε τον Μίνωα Κυριακού και ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε για πρώτη φορά τις προτάσεις από τα αντίπαλα κανάλια και πέταξε τα βέλη στο κανάλι του αφού δεν είναι σίγουρος για του χρόνου. Πόσο απολαμβάνω και πάλι αυτό το στυλ «τα λέω στην νύφη για να τα ακούει η πεθερά.»

ΤΟ ΕΙΣIΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Τελικά η Μαρία Κοζάκου θα ταξιδέψει στο Μπακού για να μεταδώσει ζωντανά την μετάδοση της Eurovision μετά το κράξιμο από εκπομπές αφού κακά τα ψέματα στο Star το είχαν κάνει σημαία αυτό το θέμα. Έτσι τελικά η παρουσιάστρια θα ταξιδέψει χωρίς όμως τον παρτενέρ της Γιώργο Φρατζεσκάκη, που θα την παρακολουθεί από τον καναπέ τρώγοντας ξηροκάρπι.

Τώρα αν ισχύει το βιντεάκι που έδειξε ο Θέμος και που αποκαλύπτει ότι το τραγούδι μας είναι clopy από Τούρκικο, προβλέπω μέγα ντουβρουτζά. Ζω για την στιγμή που θα κατακεραυνώσει αύριο η Τζωρτζέλα στην Μεσημεριανή Μελέτη και δεν έχω καλύτερο. Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι καταιγιστικές!!!

http://www.briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα