Νταλαριάδα Νο 2

Όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν επεισόδια και στην δεύτερη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Δάφνη, μόνο που αυτή την φορά τα κανάλια ήταν προετοιμασμένα για να καταγράψουν το καθετί με την παραμικρή λεπτομέρεια.
Έτσι είδαμε πόσα νεράντζια, πορτοκάλια, νερά, καρέκλες και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς έπεσαν στην σκηνή. Οπότε ετοιμάσου για την νέα εβδομάδα να ακούσεις τα πάντα. Γιατί όσο νάνε η εικόνα με τον.....
Νταλάρα
να τραγουδάει το Διδυμότειχο Μπλουζ και να μαζεύει το νεράντζι από το πάτωμα πουλάει.

Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ

Με 40 πυρετό ήθελε να πάει στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο η Έλενα Παπαβασιλείου καθώς η ίωση την έριξε στο κρεβάτι. Η ίδια δεν ήθελε να είναι απούσα από την τηλε-έκθεση-βλέπε- εκπομπή. Με χίλια ζόρια της είπαν οι συνεργάτες να ξεκουραστεί το Σαββατοκύριακο για να μην τους κολλήσει όλους, αλλά εκείνη ήθελε να δώσει το παρών.

Αυτό θα πει επαγγελματισμός. Η μάλλον ούτε να αρρωστήσεις δεν μπορείς πια στην Ελληνική τηλεόραση γιατί σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι και η Έλενα το γνωρίζει πολύ καλά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔIΑ EUROVISION!

Και μέσα σε όλα αυτά σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις δέκα στην «εναλλακτική» ΕΤ-1 θα δούμε την Ελληνική βραδιά, ανάδειξης του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, με το ενδιαφέρον της Κρατικής τηλεόρασης να είναι τόσο αδιάφορο, που μην σου πω με το ζόρι βάζει το στούντιο για να μεταδώσει την βραδιά.

Που είναι οι αλλοτινές εποχές που μας βομβάρδιζαν με τρέιλερ, με grand παρουσίαση και με τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο. Πάλι καλά που υπάρχει και το Star και μαθαίνουμε και κανένα παρασκήνιο ειδάλλως θα πλήτταμε.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕ-ΕΛΠΙΣ;

Ψάχνω τιμημένε μου αναγνώστη μια καλή είδηση να σου γράψω αλλά δεν υπάρχει τίποτε. Με το καλημέρα διαβάζουμε για απολύσεις στα κανάλια, κατάργηση τηλεοπτικών ζωνών, συρρίκνωση τηλεοπτικού προγράμματος.

Η μόνη θετική είδηση είναι ότι η Ρία Αντωνίου πέρασε στον τελικό του Ιταλικού Dancing with the stars με τα Ελληνικά Μέσα να την αποθεώνουν. Σκέψου που φτάσαμε, να θεωρούμε ηλιαχτίδα ελπίδας το ότι η πρώην τηλεπερσόνα κάνει καριέρα σε Ιταλικό παιχνίδι!!! Τα ύστερα του κόσμου.

ΟΥΓΓΑΡΕΖΕ ΕΣΥ SUPERSTAR!

Όπως ήταν αναμενόμενο και αυτό το Σάββατο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μονοπώλησε το ενδιαφέρον του prime time του Σαββάτου. Έτσι ξαφνικά όλοι μιλάνε για ένα νέο τηλεοπτικό αστέρι. Που παίζει μόνο του. Που ο ανταγωνισμός απέναντι είναι ανύπαρκτος.

Γιατί αν πιστεύεις σε ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, βάλτο απέναντι από ανταγωνισμό για να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Σήμερα πάλι ο Λιάγκας θα πει τα καλύτερα για τον Ουγγαρέζο ο οποίος θα πάρει το ύφος της χαμηλοβλεπούσας που δεν θέλει κομπλιμέντα παρά μόνος του να αποδεικνύει την αξία του και να ανεβαίνει μόνος ένα ένα τα τηλεοπτικά σκαλιά!!!!
http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα